Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mures, Moara de Jos - 87000 EURO

87000 €  De vanzare
STEFAN Vand proprietate (casa +teren 2300mp) langa lac (Taureni, jud. Mures) Mures Moara de Jos

Pe site din 01-05-2024
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 104 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Moara de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Moara de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Moara de Jos.

Este Moara de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Moara de Jos  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Mures, Moara de Jos - 70000 EURO Moara de Jos, Moara de Jos , jud. Mures

De vanzare casa si teren cu o suprafata de 2300 metri patrati , in localitatea Moara de Jos, com. TAURENI, la 10 km distanta de orasul Ludus, jud. Mures. Casa, finalizata in anul 2022, cu o suprafata desfasurata de 104 metri patrati , este compartimentata astfel : o sufragerie mixta, un dormitor, o terasa acoperita, baie, hol si o pivnita spatioasa, (18mp), tip adapost. Utilitati : Cladirea este racordata la sistemul comunal de apa-canal, dar se poate folosi si apa pluviala, prin intermediul unui hidrofor legat de la un bazin colector . Pe timp de vara apa este incalzita de un panou solar, iar pe timp de iarna cu ajutorul unui incalzitor instant pe gaz. incalzirea se face pe lemne prin intermediul unui termosemineu, incadrat intr-o soba de teracota , dar exista si posibilitatea racordarii la reteaua de gaz. Specificatii : Constructia este realizata pe fundatie de beton cu elevatie de beton , zidarie din caramida si BCA, izolatia termica s-a facut cu polistiren de 10 cm, iar podul casei este izolat cu vata minerala.Securitatea proprietatii este asigurata de un sistem de supraveghere video cu 12 camere. Gospodaria este compartimentata astfel : - o livada de pomi fructiferi, o gradina mare de zarzavaturi pe un teren foarte fertil , o cultura de capsuni, zmeura, mure, vita de vie ; -o magazie pentru depozitare (atelier) , curte gaini, fantana. Paraul si lacul din imediata vecinatate a proprietatii ofera posibilitatea petrecerii unor momente de relaxare la pescuit. Zona este deosebit de frumoasa, cu multa verdeata , iar linistea este tulburata doar de cantatul pasarilor. Distanta de la drumul judetean DJ151 pana la proprietate este de aprox.300m , iar drumul este asfaltat. Mai multe informatii la zero sapte sapte doi ,unu trei opt,trei patru doi. Case de vanzare - Moara de Jos , Case de vanzare - Mures

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(