Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Iasi - 178000 EURO

178000 €  De vanzare
Oferim spre vanzare casa individuala in stare impecabila in complex rezidential , situata la 1min de Family Market cu o suprafata de 170mp, cu acces de la asfalt. Casa poate fi personalizata ( alegerea finisajelor ) si este dispusa pe parter si etaj astfel: Parter: Living , bucatarie cu acces la terasa ,2 camere de depozitare ,hol si baie . Etaj : 3 dormitoare ,dressing , balcoane ,baie , hol . Incalzirea se face prin sistem modern de incalzire prin pardoseala. Tamplarie cu geam termopan Salamander tripan cu balamale ascunse, sticla four season, bai cu geamuri de aerisire. Instalatie electrica exclusiv cu sistem Schneider. Structura imobilului este din beton cu zidarie portanta Brikstone 250 mm, tencuita interior, termoizolata exterior, hidroizolata , decorativ siliconat. Prezinta loc de parcare in curte. Utilitati: apa, curent electric, gaz, canalizare , cablu internet + tv. Modalitate de achizitie imobil: Cash Credit imobiliar ( ipotecar sau prima Casa ) Pentru mai multe informatii ne puteti contacta ! Case de vanzare - Valea Adanca , Case de vanzare - Iasi

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 46
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Valea Adanca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Iasi, Iasi  - 179000 EURO Proprietar 179000 €
Vanzare casa 4 camere Iasi, Iasi - 179000 EURO Valea Adanca, Iasi , jud. Iasi

Gabriela Casa individuala in Valea Ursului Persoana fizica vand casa individuala construita in 2016 la intrare in Valea Ursului la 2.5 km de Family Market Miroslava cu un regim de inaltime P+M. Casa are 140 mp utili si un teren de 500 mp. Imobilul este dispus astfel: Parter: living si bucatarie, baie, terasa inchisa, debara / camera tehnica, vestibul (windfang) si terasa deschisa; Mansarda: 3 dormitoare, dressing, baie, 2 balcoane Casa este racordata la toate utilitatile (gaz, lumina, apa, fosa septica, canalizare la limita proprietatii) Imobilul se poate vinde mobilat sau nemobilat. Acesta dispune de centrala termica, aer conditionat, fibra optica. in proximitate avem: parc copii, Mega Image, farmacie, biserica Pogorarea Sfantului Duh, statie mijloace transport, gradinita/cresa, traseu plimbare padurea Uricani. Zona foarte linistita si aerisita. Constructia este din caramida cu izolatie de 10 cm, mansarda este izolata cu spuma de 30cm. Pretul este de 179.000 euro. Mai multe detalii la telefon.

179000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(