Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 7 camere Prahova, Maneciu-Pamanteni - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
C 1 / 7 casă de vanzare 85 000 EUR Prahova, Maneciu Pamanteni Valabil din 20.03.2019 19:35:16 SpecificatiiStadiul constructieiFinalizat Suprafata terenului1400,0 m2Suprafata utila1400,0 m2Suprafata construita220,0 m2Numar camere7Numar bai2Anul constructiei2009 IncalzireCentrala proprie Numar niveleP+1 Locuri parcare2DescriereProprietar vand casa în Maneciu Pământeni, județul Prahova. Vila P+1 ,situată pe DN1A.intre VALENI de Munte si stațiunea turistică Cheia.Constructia vilei a fost finalizată in 2009. Este din BCA,,Polistiren de 10 cm,RIGIPS peretii interiori.Peretii la etaj sunr termoizolati la exterior cu polistiren de 10 cm .Acoperisul este din tabla Lindab.Parterul are 2 dormitoare, 1 living, baie ,bucătărie open space ,terasă. Usa metalica,gresie ,faianta,usi mahon.Ferestrele termopan,.Terasa inchisa cu termopan si rulouri metal.,La etaj 2 dormitoare, living,baie dresing.,2 balcoane. Deasupra etajului este pod in care se pot depozita lucruri.In continuarea casei avem terasa cu bucatarie si camara,deasupra bucatariei avem 2 debarale si o terasa inchisa .Curtea este placata cu piatra .Avem foisor,gratar,lragan..Avem magazie de lemne,magazie pentru unelte,diverse.Incalzirea cu centrala pe lemne.Casa este supravegheata 24/24ore cu sistem infraroșu. Incalzirea apei si cu instalatie solara cand e soare.Vita de vie,pomi fructiferi. Suprafața Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: P+1 , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 1400,0 m2, Suprafata utila: 220,0 m2, Suprafata construita: 220,0 m2, Numar camere: 7 , Numar bai: 2 , Anul constructiei: 2009 , Incalzire: centrala proprie ,

Pe site din 12-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 7

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Maneciu-Pamanteni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Maneciu-Pamanteni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Maneciu-Pamanteni.

Este Maneciu-Pamanteni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Maneciu-Pamanteni  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Prahova, Maneciu-Pamanteni - 45000 EURO Maneciu-Pamanteni, Maneciu-Pamanteni , jud. Prahova

Acest imobil este situat in Maneciu Pamanteni , pe strada Giuresti. Drumul este betonat si dispune de canalizare si utilitati . Casa este de caramida tencuita. Dispune deasemenea de beci din piatra . Chiar daca are si apa trasa, dupa cum se vede si in imagine are si fantana zidita cu piatra . Pentru orice intrebari suplimentare, nu ezitati sa ma contactati. Case de vanzare - Maneciu-Pamanteni , Case de vanzare - Prahova

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(