Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bihor, Ginta - 82600 EURO

82600 €  De vanzare
Conac boieresc, situat intr-o zona turistica (sat Ginta, comuna Capalna, Bihor) in curs de dezvoltare, imobil cu un potential maxim. Constructia este integral din caramida, dispune de 3 camere spatioase, camere prevazute cu seminee, o bucatarie, pridvor, pivnita. Usile sunt din lemn masiv, cu obloane, geamurile cu obloane interioare. Podul casei are structura de lemn superba, putandu-se amenaja un living open space sau dupa viziunea fiecaruia. Curtea imobilului este una salbatica, regasindu-se o poienita cat si cativa pomi fructiferi, spatiu ideal si suficient pentru amenajarea unei balti de pescuit, ciubar, piscina, filigorie. Imobilul se adreseaza persoanelor care doresc un alt fel de spatiu. Suprafata totala a proprietatii este in jur de 2500 mp. Imobilul este in curs de renovare. Case de vanzare - Ginta , Case de vanzare - Bihor

Pe site din 05-05-2024
Vizualizari 98
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 1 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ginta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ginta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ginta.

Este Ginta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Ginta  - 28500 EURO Proprietar 28500 €
Vanzare casa Bihor, Ginta - 28500 EURO Ginta, Ginta , jud. Bihor

Casa de vanzare in sat Ginta cu 3 camere , -anexa cu bucatarie de vara -renovata anul trecut -izolata cu polistiren 10cm -tencuiala decorativa -termopane noi -interior finisat si vopsit (alb) -fantana cu apa potabila -schita , certificat energetic,acte ,fiscal la zi !!! - Pret negociabil Case de vanzare - Ginta , Case de vanzare - Bihor

28500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(