Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Mures, Ghinesti - 37000 EURO

37000 €  De vanzare
Vand casa in loc. Ghinesti, comuna Neaua, judet Mures. Casa este formata din 2 camere, bucatarie, baie, pivnita si pod, construita pe un teren de 1100 mp imprejmuiti. Suprafata cladirii este de 75 mp cu pereti de 50 cm grosime din caramida, cu ferestre si usi reinnoite, terasa acoperita, cu stalpi din lemn sculptat. Cu ocazia renovarii s-au efectuat urmatoarele lucrari: s-a construit baia, instalatia noua de apa si canalizare, apa din fantana proprie cu hidrofor iar canalizarea cu fosa septica din PVC, s-a realizat instalatie electrica noua in toata casa s-au refacut scarile de la intrare si pivnita, partial s-au schimbat gardurile cu unele noi. Incalzirea se poate face cu lemne in soba de teracota care incalzeste 2 incaperi + soba de fonta in bucatarie, cu butelie pentru aragaz, calorifer electric in baie, gazul in fata portii. Apa calda se obtine prin 2 boilere electrice. In gradina separata de curte se gasesc multi pomi fructiferi roditori si altii tineri (8 meri, 2 peri, 5 visini, nuc, alun, strugurei, mur, zmeur, kaki, smochin, migdal), vita de vie, gradinita cu multe plante aromatice si medicinale, 50 bucati de paulownia de 3 ani si un grajd care trebuie renovat. In casa este instalat cablu Tv, internet, telefon. In sat exista gradinita, scoala, cabinet medical si magazin. In apropierea satului avem ca posibilitati de relaxare drumetii, pescuit la Bezid, excursii la Sovata, etc. Acte in regula.

Pe site din 07-06-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1100 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ghinesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ghinesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ghinesti.

Este Ghinesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Ghinesti  - 32500 EURO Proprietar 32500 €
Vanzare casa Mures, Ghinesti - 32500 EURO Ghinesti, Ghinesti , jud. Mures

Vand casa in Ghinesti judetul Mures. Instalatia electrica a fost refacuta in totalitate in rest necesita renovare. Casa are doua camere, bucatarie, camara si pivnita uscata. Bucataria de vara este alcatuita dintr-o incapere si o camara. Case de vanzare - Targu-Mures , Case de vanzare - Mures

32500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(