Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Ferentari - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Vand casa demolabila batraneasca Apa Curent Canalizare Garaj Zona Piata Ferentari Pentru mai multe detalii contactati-ma

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Ferentari zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bucuresti, Ferentari  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Bucuresti, Ferentari - 65000 EURO Ferentari, Rosu

Casa la rosu situata in satul Mogosesti comuna Adunatii Copaceni la aproximativ 20 km distanta de Bucuresti/ Dedeman Giurgiului Zona linistita Intrarea se face din doua parti terenul fiind pe colt , una de pe asfalt cealalta de pe drum pietruit Terenul este racordat la apa curenta care este de asemenea trasa in casa Casa detine o fosa septica Contract inaintat la enel pentru bransare la curentul electric trifazic, cablu deja tras in casa+++Sistem complet panouri solare Toate actele in regula, receptie luata+ cadastru si intabulare Terenul are suprafata totala 750 m patrati Casa detine si un put forat cu apa potabila Langa casa mare exista o dependinta care in proiect reprezinta o camera tehnica, o magazie si o baie pentru curte care in prezent este terminata la stadiul de locuibil fiind in momentul de fata o baie generoasa cu dus o bucatarie cu living open space o mansarda transformata in dormitor si un hol de acces avand acces si in dormitorul din casa mare de la parter care este finalizat, locuibil( tencuit, zugravit, parchet etc). Incalzirea si apa calda pe centrala proprie pe gaz. Pentru mai multe detalii si poze contact 0•7•2•8•3•7•5•7•6•2 Casa se vinde sub pretul investit nu la pretul materialelor din prezent. Nu suntem dezvoltatori! Casa a fost construita pentru utilizare proprie! Case de vanzare - Sectorul 4 , Case de vanzare - Bucuresti

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(