Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Brasov, Brasov - 339000 EURO

339000 €  De vanzare
Casa tip vila, spatioasa 350mp, zona linistita Florilor-Craiter. Imobilul are amprenta construita la sol de 130mp si este amplasat pe 4 nivele: - demisol tehnic 80mp, compus din un spatiu de 60mp si o camera de 20mp, cu acces din scara interioara; - parter 90mp compus din depozit de 60mp cu acces auto din strada si acces din curte, birou 20mp cu acces din strada si din depozit, toaleta de servici cu acces din curte, garaj 10mp cu acces din curte si panouri fotovoltaice pe acoperis; - etaj 90mp apartament cu acces din scara interioara, compus din living mare 40mp, dormitor 10mp, hol+baie+bucatarie open space 40mp, balcon 15mp; - mansarda 90mp apartament cu acces din scara interioara, compus din living 30mp, dormitor 20mp, dormitor 25mp, hol+baie 15mp, balcon 15mp; Imobilul are multiple imbunatatiri si dotari: - centrala pe gaz cu cazan separat, pompe independente si boiler electric; - centrala pe lemne, cazan Bosch, poate functiona simultan sau in paralel cu cea pe gaz; - sistem de incalzire apa cu tuburi solare vidate si un al doilea boiler electric; - sistem fotovoltaic instalat 2022 cu invertor 5000W, baterii capacitate 10.000W (4x200Ah) si panouri fotovoltaice 2000W (6x350W); - geamuri termopan la nivelele superioare si porti metalice la parter; - locuri de parcare in fata casei, trotuar larg cu zona verde si intrare auto in curte si depozit parter; - locuri de parcare in curte in garajul inchis plus in gang de intrare in curte; - pod cu acces din mansarda, tigla bramac si tuburi vidate solare pentru incalzire apa pe acoperis; Scara interioara cu acces din curte ce deserveste toate etajele si intrarile multiple de la parter, permit impartirea imobilului in 3 pana la 5 apartamente, independente unul fata de celalalt. Sau folosirea in scop locativ a celor 2 apartamente de la etaj plus mansarda si utilizarea comerciala sau inchiriere a zonei de depozitare plus birou de la parter. Constructia a fost inceputa in 1994 si finalizata in 2000, terenul este in suprafata de 272mp. Singur in curte, unic proprietar, fara incurcaturi in acte, fara datorii sau alte probleme. Pentru vizionare si detalii suplimentare rugam sunati la numarul din anunt. Case de vanzare - Brasov , Case de vanzare - Brasov

Pe site din 23-04-2024
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 350 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Florilor-Craiter zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Sanpetru  - 148000 EURO Proprietar 148000 €
Vanzare casa Brasov, Sanpetru - 148000 EURO Florilor-Craiter, Sanpetru , jud. Brasov

Va propun spre vanzare o casa insiruita mobilata si utilata premium situata chiar la intrare in Sanpetru, pe strada Sfantul Dumitru. Imobilul cu regim de inaltime P+ 1E, detine o suprafata de 74 mp utili compartimentati la parter printr-un living openspace cu bucataria si primul grup sanitar, iar la etaj regasim cele 2 dormitoare, 1 ul cu o terasa primitoare cu view spre Tampa.. si al doilea grup sanitar dotat cu cada. Casa cu un design aparte detine o structura de lemn, ce ofera nenumarate avantaje precum siguranta la cutremur, performanta energetica, o buna izolare si eficienta termica ridicata ce garanteaza costuri de intretinere cu cel putin 40% mai scazute comparativ cu constructiile pe zidarie. Proprietatea se bucura de o suprafata a terenului de 110mp, ce curpind zone de gazon, zona de bbq sau loc de parcat masina. Aspecte importante: - Imobilul detine toate utilitatile, iar incalzirea este realizata prin intermediul pardoselei - Imobil protejat cu sisteme smart de alarma si camere video - intrerupatoare smart - La doar 3 km de Brasov zona Coressi - Se vinde complet mobilata si utilata conform pozelor atasate Case de vanzare - Brasov , Case de vanzare - Brasov

148000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(