Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere

129500 €  De vanzare
Panduri, in bloc nou, zona deosebita, finisaje incluse suprafata 93,30 mp, 115 mp util/construit, direct dezvoltator exclus intermediari, tel., Imobilul este amplasat intr-o locatie deosebita, la intersectia 13 Septembrie-Panduri, la 300 m de Hotel Marriott si la 1 km de Vulcan Value Center.Blocul este tip S+P+4E+5Eretras, cu structura din cadre de beton tip C25/30 Wopfinger/Oprea Edil Construct si caramida Porotherm, 2 scari cu lift propriu Kronlift, scara interioara placata cu granit, cu balustrada din inox.Apartamentele se vand la cheie, cu finisajele incluse:- gresie si faianta Italia, obiecte sanitare baie Ideal Standard- usa metalica Maco, parchet Classen, usi interior Italia- centrala proprie Buderus 24 kW, distribuitoare, calorifere Purmo, senzor gaz, apometre- ferestre si usa balcon termopan Salamander nuc- pregatire aer conditionat- conexiune la cablu, internet, telefon RCS-RDSSuprafata utila 93 mp, construita de 115 mp.Locul de parcare se vinde separatTermen de finalizare: iulie 2017. Optiuni interior:2 grupuri sanitare,Aer conditionat,Apometre,Balcon,Centrala termica,Contor gaze,Inst. electrice noi,Inst. sanitare noi,Izolatie termica,Termopan,Usa metalica Optiuni exterior:Interfon,Lift,Structura beton

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 30 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Panduri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament 3 camere de vanzare + boxa, Panduri, 4 balcoane Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Apartament 3 camere de vanzare + boxa, Panduri, 4 balcoane Panduri, Bucuresti

Vă prezint un apartament cu 3 camere de vânzare cu 4 balcoane si o boxa in subsolul blocului, situat la intersecția dintre Calea 13 Septembrie și șos. Panduri, lângă Hotelul JW Marriott. Zona oferă multe opțiuni de distracție și relaxare, cum ar fi plimbări în parcul Izvor, terase și restaurante. Vă puteți răsfăța cu o cafea sau un ceai, în timp ce vă bucurați de o liniște uimitoare, apartamentul fiind cu vedere catre fața, spre intersectie, dar are balcon la fiecare camera, ceea ce ii confera un nivel de liniste crescut. Imobilul din care face parte apartamentul este construit în perioada 1990. Apartamentul este ca și destinație la bază rezidențial, dar datorită poziției și suprafeței optime, poate fi folosit pentru orice destinație. Scara blocului este îngrijită, iar apartamentul se află la etajul 8 din 9 (deasupra are un apartament de 2 camere care acopera aproximativ jumatate din apartamentul nostru, iar restul terasei este refacuta in urma cu pputin timp). Siguranța locatarilor este asigurată prin interfon și camere video de supraveghere. Cu o suprafață totală de 89 mp plus o boxa de aproximativ 3 mp la subsolul blocului, acest apartament beneficiază de o compartimentare eficientă, astfel încât să puteți profita la maximum de spațiul disponibil. Foștii proprietari au amenajat inteligent apartamentul, el acum necesită renovare ceea ce vă permite să-l faceți să se potrivească tuturor nevoilor și capriciilor dumneavoastră. Apartamentul se vinde așa cum este în poze, nemobilat, și are 2 băi amenajate. Dacă sunteți în căutarea unui apartament confortabil, într-o locație foarte bună, centrală, atunci acest apartament este alegerea potrivită pentru dumneavoastră, fie că prezintă interes ca locuință personală, fie că sunteți în căutarea unei investiții profitabile în vederea închirierii pe termen lung sau AirBnB / Booking. Oferim consultanță gratuită pentru accesarea oricărui tip de credit. Simularea se poate face pentru toate băncile existente.

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(