Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Varteju - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Vand apartament New Residence Varteju. La periferia Bucurestiului , ca si pozitie pe aceasi linie este intre Bragadiru si Magurele. Direct din Centura Bucuresti pe langa firma cu Prelate , str. Bucuresti. In pretul de vanzare 35500 euro se preda apartamentul cu bucataria completa , mobilierul din baie si mobilierul din hol. Ca traseu din Bucuresti , varianta Bucuresti ( Rahova ) -Magurele - Varteju fiind foarte liber chiar si la ore de varf ! Se poate testa . Blocul este unul din 10 construite intr.o curte cu circuit inchis si 4 vile . Ansamblul dispune de: servicii de curatenie si deszapezire, paza 24h , monitorizat prin 38 camere video pt supraveghere, bariera cu telecomanda , parculet de joaca pt copii , magazin alimentar , club pentru copii , sala de dans ..etc , iluminat permanent , zona pentru gratar foisor cu 4 mese din lemn masiv ,cu 4 gratare mari din caramida si cismea , parcare pentru biciclete acoperita. Verdeata multa , pomi si parcari private ! Blocul este format din P+2et+M. In stil Englezesc. Pozitia ansamblului este situat intr.o oaza de liniste si recreere. Blocul este dat in folosinta 2016 , construit pe cadre de beton cu caramida porotherm , izolate 10 cm , tencuiala decorativa. Balconul are 10m2 si este pe colt , pe lungimea apartamentului. Apartamentul este situat la etajul 1, are un loc de parcare intabulat 12mp ( proprietate ) , centrala cu gaz si termostat ambient de camera ,este nou , mobila noua , electrocasnice noi , foarte calduros pe timpul iernii ( fara nicio sursa de caldura ) se poate vinde mobilat si utilat la pretul 39.000 euro .Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 10 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Varteju.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Varteju. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Varteju.

Este Varteju zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Ilfov, Varteju  - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Varteju - 53000 EURO Varteju, Varteju , jud. Ilfov

Vand apartament 2 camere utilat complet in Varteju Magurele (Ilfov ) Zona foarte linistita 2 minute pana la Bragadiru si 10 min.pana in Rahova .accept rate la Banca si rate la dezvoltator cu avans jumatate minim .Loc de parcare Gratis .contact07******21 2 camere - Varteju , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(