Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 2 camere Zona Pelican

60000 €  De vanzare
"Apartament 2 camere, decomandat, oferit de Europa Imobiliare, situat în zona Pelican (strada Podgoriilor), la etajul 2 a unui bloc cu 4 etaje, cu o suprafață utilă de 50 de mp. Imobilul este renovat și dispune de următoarele îmbunătățiri: gresie, parchet, faianță, ferestre pvc, centrală pe gaz, izolație exterioară, mobilat și utilat complet , izolat interior si exterior , cada cu jacuzzi , loc de parcare privat , cablu tv si internet de mare viteza , a.c. , etc. Prețul propus spre vânzare de către proprietar este de 60.000 de euro. Pentru mai multe informații și vizionări nu ezitați să ne contactați! Dorim să devenim partenerul dumneavoastră pentru că suntem specializați pe segmente de piață, pe cartiere și zone și astfel, putem să identificăm nevoile dumneavoastră în cel mai scurt timp . Prin experiența dobândită pe piața imobiliară și prin atenția acordată, venim în întâmpinarea și soluționarea problemelor dumneavoastră în identificarea și descoperirea locului numit "acasă". ID intern: 12715"

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 22-05-2023
Vizualizari 79
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 2/4
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Tulcea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Tulcea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tulcea.

Este Pelican zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Tulcea, Tulcea  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Tulcea, Tulcea - 1000 EURO lunar Pelican, Tulcea , jud. Tulcea

Spatiu pretabil birou/comercial/cabinet de psihologie etc. in suprafata de 15 mp, iesire la strada, mic grup sanitar. Zona Pelican-Enel. O luna avans + o luna garantie. Birouri - Spatii comerciale - Tulcea , Birouri - Spatii comerciale - Tulcea

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(