Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, 1 Decembrie - 11233 EURO

11233 €  De vanzare
Schimb apartament cu doua camere mobilat si utilat situat in comuna 1 decembrie-Copaceni, jud Ilfov,bloc constructie 2009,parter,suprafata 54mp,loc parcare in curtea interioara, cu doua camere in Bucuresti sectorul 4+ diferenta din partea mea in functie de caz Ideal pentru cei care vor liniste liniste in apropiere magazine,supermarketuri, statia de autobuz la cca 1 min de mers pe jos Distanta fata de Bucuresti este de 15-20km 2 camere - 1 Decembrie , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 08-04-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 54 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea 1 Decembrie.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea 1 Decembrie. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare 1 Decembrie.

Este Copaceni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, 1 Decembrie  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Ilfov, 1 Decembrie - 115000 EURO Copaceni, 1 Decembrie , jud. Ilfov

De vanzare Vila in ansamblul rezidential Green City, la cheie. Pozitionare foarte buna in ansamblu, inspre lacuri, pe strada cea mai lata, saisprezece, numarul cincisprezece, central. Renovata anul trecut. Centrala Ariston Alteas One, controlabila prin telefon, 34 kw. Mobilata complet. Curtea are o mini livada, cu 15 pomi fructiferi, multi trandafiri, inclusiv de dulceata si bolta de struguri. Suntem proprietari. in imediata apropiere se gasesc 1 hipermarket, 1 non stop, 3 benzinarii, 3 restaurante bune, 2 piscine, 1 afterschool cu cursuri diferite pentru copii (limbi straine, muzica, dansuri, desen), o plaja cu nisip fin pe malul Argesului, trasee de biciclete, 5 parcuri, gradinita si scoala, primaria, statie STB 465 si 418, cabinet veterinar, china shop, LIDL. A0 si centura sunt in imediata apropiere. Pe viitor, se afla in studiu de fezabilitate Portul 1 Decembrie, Aeroportul International Copaceni, metrou direct de la Gara Progresu la Gara de Nord, anul viitor va porni trenul metropolitan pe ruta Jilava - Gara de Nord - Mogosoaia - Aeroportul Otopeni. Case de vanzare - 1 Decembrie , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(