Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Buzau, Vernesti - 0 EURO lunar

 De inchiriat
Inchiriez spatiu comercial in satul Candesti,comuna Vernesti. Pentru mai multe detalii sunati la nr afisat.

Pe site din 16-03-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Vernesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Vernesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vernesti.

Este Vernesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Buzau, Vernesti  - 6000 EURO lunar Proprietar 6000 €
Inchiriere spatii comercial Buzau, Vernesti - 6000 EURO lunar Vernesti, Vernesti , jud. Buzau

Va oferim o oportunitate unica de inchiriere a unui spatiu comercial cu destinatie alimentara,magazin in sistem franciza La Doi Pasi, situat intr-o zona cu trafic intens din comuna Vernesti, judetul Buzau, deschis din anul 2021. Acest spatiu cuprinde o suprafata comerciala de 66 metri patrati., precum si un depozit si un birou pentru a va gestiona operatiunile zilnice. Echipamente si Facilitati: - Sistem de Supraveghere cu Camere: Echipat cu un sistem modern de camere de supraveghere pentru securitatea si protectia magazinului. - Vitrine Bauturi Reci: 2 vitrine pentru expunerea si refrigerarea bauturilor racoritoare. - Vitrina pentru Mezeluri: O vitrina special conceputa pentru expunerea si prezentarea mezelurilor. - Vitrine pentru Produse Congelate: 3 vitrine pentru expunerea si stocarea produselor congelate. - Vitrina pentru Carne Proaspata: O vitrina dedicata pentru expunerea si prezentarea carnii proaspete. - Aer Conditionat: 2 unitati de aer conditionat pentru mentinerea unei temperaturi confortabile in interiorul magazinului. - Centrala Termica si Panouri Solare: Echipate cu o centrala termica eficienta si panouri solare pentru optimizarea consumului de energie. - Aparate de Cafea: 2 aparate de cafea pentru oferirea unei game variate de bauturi calde clientilor. - Aparatura de Fiscalizare si Sistem de Gestiune Profesional: Dotat cu echipamente fiscale conforme legislatiei si un sistem de gestionare a afacerii eficient. - Contracte cu Distribuitori: Exista contracte incheiate cu distribuitori pentru a asigura aprovizionarea constanta cu produse alimentare de calitate. Spatiu de Depozit: situat in spatele magazinului, oferind suficient spatiu pentru stocarea eficienta a marfurilor si materialelor necesare. Birou: pentru administrarea operatiunilor zilnice, gestionarea inventarului si rezolvarea problemelor administrative. Chirie Lunara pentru Spatiul Comercial: 6000 lei Pret pentru Stocul de Marfa: in ceea ce priveste stocul de marfa, va putem oferi optiunea de a achizitiona intregul stoc existent pentru suma de aproximativ 35.000 Euro. Acest stoc valoros include o gama variata de produse alimentare proaspete si non-perisabile, de la bauturi racoritoare si produse congelate pana la carne proaspata si alte delicatese. Investitia in acest stoc va va permite sa demarati afacerea dvs. cu un inventar complet si diversificat, oferindu-va oportunitatea de a atrage si de a servi clientii imediat dupa deschiderea magazinului. Pentru mai multe informatii despre stocul de marfa si pentru a discuta detaliile financiare, va rugam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru afacerea dvs. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati Birouri - Spatii comerciale - Vernesti , Birouri - Spatii comerciale - Buzau

6000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(