Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Harja - 70000 EURO

70000 €  De vanzare
Casa de vanzare. Casa de vanzare 70.000 € Se vinde casa in satul Harja, comuna Oituz, judetul Bacau. Constructia casei a fost realizata in anul 2005 giinc construita tip L+ anexe in spatele casei. Acoperisul este lindab, centrala termica marca Viadrus de 45 kw pe lemn, instalatia centralei fiind pe cupru. Apa curenta este realizata din sursa proprie avand hidrofor in curte. Aceasta este alcatuita din 4 camere+baie+bucatarie open space+2 holuri+camaca cu acces in beci+ camera centralei+sopron depozitare lemne+magazie ustensile. Teren 885 mp Suprafata construita 147 mp Grafina 600 mp Nr de contact 0.***************.1 Case de vanzare - Harja , Case de vanzare - Bacau

Pe site din 27-03-2024
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 147 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Harja.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Harja. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Harja.

Este Harja zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Harja  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Bacau, Harja - 85000 EURO Harja, Harja , jud. Bacau

Casa de vanzare in localitatea Harja com Oituz. Suprafata casa 97 M2, teren 734 m2. Mai exista o constructie anexa pe teren de 54 M2. Terenul intravilan. Racordata la reteaua de electricitate, panouri fotovoltaice, boiler pe lemne la parter, la etaj boiler electric. Se vinde partial mobilata. Parchet laminat in toate camerele, sobe de teracota in toate camerele. Tamplarie de termopan. Fantana cu hidrofor. Case de vanzare - Harja , Case de vanzare - Bacau

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(