Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Prahova, Drajna - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Teren comuna Drajna Se vinde teren 5000 mp, intr-o superba zona de dealuri, inconjurata de multa verdeata si aer curat, la 9 km de Valenii de Munte si 30 km de Cheia. Teren drept, intravilan ce poate fi folosit pentru plantatul pomilor fructiferi sau pentru constructia unei case generase, cu o curte la fel de genereoasa. Pamantul este foarte fertil, “odihnit” pentru ca nu a fost plantat nimic pe el in ultimii ani, deci este pamant curat, fara pesticide. Terenul se poate imparti in mai multe loturi, deoarece are deschidere pe toata latimea lui. Zona foarte linistita ce promite a te “rupe” de zgomotul oraselor si a-ti aduce o oaza de liniste. Terenuri - Drajna , Terenuri - Prahova

Pe site din 20-10-2023
Vizualizari 53
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Drajna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Drajna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Drajna.

Este Drajna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  2250 mp Prahova, Drajna  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare terenuri constructii 2250 mp Prahova, Drajna - 22000 EURO Drajna, Drajna , jud. Prahova

Dudu Ion Teren agricol de vanzare in sat. Faget, com. Drajna, jud. Prahova De vanzare teren agricol, in sat Faget, com. Drajna.Apa curenta, electricitate, acces drum pe doua parti, intravilan.Terenul este la situat la munte si se preteaza unei case de vacanta, iar pretul este negociabil.Frontul stradal este de circa 100m combinat pe ambele parti ce se invecineaza cu soseaua.

22000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(