Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Tulcea, Tulcea - 2000 EURO lunar

2000 €  De inchiriat
Bogdan Inchiriez apartament inchiriez apartament 2 camere semidecomandat, mobilat,utilat,centrala pe gaz, zona Piata Veche, doar termen lung (1 an) cu contract, preferabil familie, nefumatori.

Pe site din 08-05-2024
Vizualizari 43
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Tulcea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Tulcea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tulcea.

Este Piata Veche zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Tulcea, Tulcea  - 69500 EURO Proprietar 69500 €
Vanzare apartament cu 3 camere Tulcea, Tulcea - 69500 EURO Piata Veche, Tulcea , jud. Tulcea

Apartament 3 Camere , strada Isaccei , langa Piata Veche , dotat cu centrala proprie Semidecomandat Suprafata totala 58 mp Etaj 4 din P+3(etajul 1 este de fapt un parter inaltat) , bloc fara lift An constructie : 1961 . Sunt blocurile de 3 etaje construite pentru cadrele militare si navale Apartamentul este situat in zona centrala , pe strada Isaccei , langa Piata Veche Dat fiind faptul ca geamurile sunt localizate in spatele blocului rezulta multa liniste atat ziua cat si noapte fiind ferit de traficul de pe Str Isaccei In ciuda vechimii , blocul se prezinta foarte bine Terasa a fost reparata , schimbata izolatia . Pe 40% din apartament este un spatiu tehnic , deci riscul de infiltratii este zero Apartamentul a fost izolat termic , are geamuri termopane peste tot Centrala termica proprie , instalatie din cupru Aragazul este mutat in debara pentru optimizarea spatiului din bucatarie Aer conditionat montat in sufragerie Baie renovata recent si prevazuta cu cabina de dus Se vinde partial mobilat , viitorului client i se va comunica ce se va lua din el si ce va ramane in locatie Balcon inchis cu termopan Impreuna cu apartamentul se cedeaza si o boxa situata la subsolul blocul in surpafata de 15 mp , imprejmuita cu ziduri si usa cu lacat / boxa nu apare in actele de proprietate . Locatarii blocului si au impartit aceste spatii acum 20-30 de ani In pretul propus se vinde si garajul . Acesta este construit cu autorizatie de constructie , pe un teren concesionat de la primarie . Garajul detine curent tras din apartament si este situat in spatele blocului , intr un ansamblu de alte 10 garaje Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie 3 camere - Tulcea , 3 camere - Tulcea

69500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(