Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Timis, Susani  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 3 camere Timis, Susani - 30000 EURO Susani, Susani , jud. Timis

Casa situata in satul Susani, com. Traian Vuia, la 18 km de Lugoj, 7 km de soseaua Lugoj - Faget si 10 km de intrarea pe autostrada Timisoara-Deva. Casa de caramida, acoperita cu tigla, formata din corp mare cu 3 camere, antecamera mare, coridor mare, camara, baie neamenajata si corpul mic cu 1 camera, bucatarie, camara si grajd. In curte este un corp format din 1 camara, 1 bucatarie de vara, 1 subpoarta acoperita, iar in spate 2 cocini, cotarca, o gradina mare de circa 2200 mp si multi pomi. In curte este fantana cu apa potabila. Reteaua de apa este in fata casei. Frontul stradal 20 m. Strada si trotuare asfaltate. Gara CFR este la 5 minute de casa. Transport scolar auto asigurat.

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.