Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  4700 mp Suceava, Vornicenii Mici  - 84600 EURO Proprietar 84600 €
Vanzare terenuri constructii 4700 mp Suceava, Vornicenii Mici - 84600 EURO Vornicenii Mici, Vornicenii Mici , jud. Suceava

Vand teren intravilan in localitatea Vornicenii Mici, com.Moara, Suceava Vand teren intravilan in localitatea Vornicenii Mici, com.Moara, la 8 km de Mun. Suceava, pe traseul Suceava/MoaraVornicenii Mici/Gura Humor. Terenul este intabulat pe persoana fizica, cu taxele achitate si este liber de sarcini. Terenul are 4700 mp ( 47 Ari ) , cu deschiderea la drum principal judetean de 47 m liniari si reteaua de electricitate langa teren. Terenul se vinde intreg sau parcelat .Pret : 4 Euro/ mp ( 400 Euro/ Ar ).Tel.contact : 0742136923, suprafata totala: 4700, Front stradal: 47

84600 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.