Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Sibiu, Fofeldea  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Sibiu, Fofeldea - 45000 EURO Fofeldea, Fofeldea , jud. Sibiu

Casa 4 camere + 4700 mp teren in Fofeldea, jud. Sibiu De vanzare proprietate in satul Fofeldea, comuna Nocrich, la o distanta de aprox. 30 de km de orasul Sibiu. Pe terenul in suprafata totala de 4.733 mp se afla o casa (regim inaltime D+P), o bucatarie de vara (care include si o camera folosita in prezent ca dormitor), o sura cu grajd si un cotet pentru gaini. Casa este compartimentata dupa cum urmeaza: - Parter: Hol intrare, 3 camere nedecomandate, camera din mijloc fiind amenajata ca bucatarie. Aici se mai afla si o camera pregatita de actualul proprietar ca loc de baie. Camerele au fost renovate in anul 2022 (parchet laminat, gresie, pregatit loc pentru baie, partial geamuri si usi termopan) Suprafata parter: aprox. 77 mp. - Demisol: Spatiu de depozitare la intrare, 3 incaperi folosite ca beci. Suprafata demisol: aprox. 71 mp. Bucataria de vara este compartimentata dupa cum urmeaza: Bucatarie + 1 camera (dormitor) Suprafata bucatarie de vara: aprox. 26 mp Sura si grajdul au impreuna o suprafata totala de aprox. 80 mp. Curtea (care include casa si anexele gospodaresti) are o suprafata de 723 mp. Generoasa gradina cu o suprafata de 4.010 mp este dreapta, ceea ce permite amenajarea cu usurinta a unei gradini de legume. In gradina sunt plantati numerosi pomi fructiferi. Utilitati: - curent - telefon fix, internet, televiziune, prin fibra optica (Digi) - apa din reteaua publica, trasa doar in bucataria de vara - incalzire cu sobe pe lemne - canalizare nu exista, deocamdata, pe strada. Nu exista fosa septica. Toate constructiile aflate pe teren necesita renovare. Proprietatea se preda nemobilata si neutilata. Este libera de sarcini, disponibila imediat. Pret de vanzare: 45.000 €, usor negociabil. * Suprafetele de mai sus sunt aproximative, rezultate in urma masuratorilor proprii. Nu exista schite sau relevee. Case de vanzare - Fofeldea , Case de vanzare - Sibiu

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(