Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Satu Mare, Radulesti  - 22700 EURO Proprietar 22700 €
Vanzare casa 2 camere Satu Mare, Radulesti - 22700 EURO Radulesti, Radulesti , jud. Satu Mare

INTABULAT CU CF ! Casa este compusa din living cu bucatarie(constructie noua), 2 dormitoare,logie, baie, camara. Imbunatatiri: geamuri termopan rabatabile,parchet laminat si izolatie de polistiren extrudat, usi de interior noi, baie cu cada si wc,boiler electric,sobe de teracota in fiecare camera, instalatie electrica refacuta pe aproape toata casa, zugravit in lavabil, izolatie exterioara inceputa, dispune de canalizare prin fosa septica individuala, trotuare, poarta culisanta, gard cu stalpi de beton etc. Proprietatea are acees auto pe drum asfaltat pana in fata casei, apa din put indiviadual de adancime(forat la 20m), fundatie pentru garaj si materiale noi, anexe(sura,cotete, afumatoare etc). Suprafata totala este de 4300 mp din care curtea si livada tanara au 1000mp restul teren arabil foarte mare.

22700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.