Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  apartament  cu 2 camere  decomandat Salaj, Cerisa  - 290 EURO lunar Proprietar 290 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Salaj, Cerisa - 290 EURO lunar Cerisa, Cerisa , jud. Salaj

Dau in chirie pentru, prima data, apartament cu doua camere, nou, mobilier si electrocasnice noi, zona Prima Universitate, Aleea Lavandei. Pozele sunt din alt apartament al meu, insa va arata la fel ca si acesta. Va fi disponibil din 01.oct. Mai multe detalii la tel.

290 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Salaj, Cerisa  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere spatii comercial Salaj, Cerisa - 500 EURO lunar Cerisa, Cerisa , jud. Salaj

Mic complex format din 1 incapere de Ca. 320 mp, 1 incapere Ca. 70 mp, 2 spatii de Ca. 25 mp + duble wc F si duble wc B. Spatiul dispune de o parcare Ca. 30 Auto+ alt treten aferent cladiri de ca. 200mp, Apa pe 3/4 ne contorizata,Curent electric 380 si 240, dusumea 80% gresiat rest Beton, constructie izolata termic, geamuri si usi termopan. Spatiul NU este de inchiriat pt.: Discoteca,Club privat, secte.... in rest ori ce propuneri sunt bine venite. Alte detali telefonic: 004915204528877

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.