Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Mures, Viforoasa  - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Viforoasa - 33000 EURO Viforoasa, Viforoasa , jud. Mures

Casa a fost construita in 1957. Starea este buna. Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz metan. Suprafata construita a casei este de 99mp.Are in componenta: 2camere, bucatarie, antreu, camara, baie, casa scarii si pivnita. Casa poate fi mansardata. Casa scarii, cu accesibilitate din curte si din antreu asigura accesibilitatea la pivnita si la pod. Suprafata extinderii (bucatarie de vara) este de 26mp. Suprafata utila a pivnitei 40mp. Terenul are 920mp. In gradina sunt pomi fructiferi si vie. Este invecinata cu gradinita si cu scoala noua. Tarnava Mica este la 300m, Lacul Bezid la 5km.

33000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Mures, Viforoasa  - 31000 EURO Proprietar 31000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Viforoasa - 31000 EURO Viforoasa, Viforoasa , jud. Mures

Casa cu priveliste superba in Vifiroasa .Jud. Mures! Casa este situata la aprox.400 merti de sat. Drum de acces cu masina este . Casa are 2 camere de cate 20 metri patrati, si living de 30 metri patrati,bucataria 30 metri patrati,camara 2 metri patrati,pivnita 6 metri patrati,inaite de a intra pivnita mai este o incapere de 6 metri patrati,foisor 8 merti patrati,terasa 28 metri patrati! Casa este partial locuibila,si partial terminata! Tencuiala terminata cca.30% . Terenul apartinand casei este de 1,5 hectare,avand un lac de 100 metri patrati si livada cu mere! Apa curenta in casa prin cadere libera, de la izvor! Izvorul are un acumulator de apa de cca.2000 lirtrii! Lumina electrica este. Incalzire cu lemne! Exista posibilitatea de racordare la gaz!internet si cablu DIGI.pentru a fi terminata complet casa are nevoie de lucrari de aprox 10.000 euro!

31000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.