Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mures, Isla  - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa 3 camere Mures, Isla - 0 EURO Isla, Isla , jud. Mures

Vand sau schimb casa la tara 20 de kilometri dela mures cu 3 camere plus hol plus 500 de metri patrati de teren cu o casa in mures pe 7 noiembrie plus diferenta daca este cazul.

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Mures, Isla  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Isla - 45000 EURO Isla, Isla , jud. Mures

De vanzare casa in Sat Isla jud. MURES, casa este veche cu 3 camere + anexe, curent , gaz pana la poarta! Casa se situeaza langa soseaua principala cu deschidere la drum aprox 150de metri, livada cu pomi fructiferi + 75 de ari teren vis a vis de drum si 1 ha de padure si un peisaj de vis ( este foarte aproape de Restaurantul Swabenhof cca. 500 de metri ! Mai multe detali la telefon! Fara agentii imobiliare si intermediari, nu sunt interesat! Multumesc

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.