Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mehedinti, Slatinicu Mare  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Slatinicu Mare - 35000 EURO Slatinicu Mare, Slatinicu Mare , jud. Mehedinti

De vanzare gospodarie la cheie in Slatinicu Mare (jud. Mehedinti): - suprafata teren 7800 mp - vie 2500 mp - plantatie de pomi fructiferi in formare - teren cu sol fertil pentru gradina Detalii casa: - suprafata 80 mp - 3 camere, 1 salon/bucatarie, 1 camara, 1 hol - cladire de caramida construita in 1961, imbunatatiri facute in 2009 (parchet, gresie, faianta, varuire, consolidare structura) - acoperis de tabla zincata + asteriala in stare foarte buna Vine la pachet cu toate bunurile din gospodarie (vase pentru productia de vin, motosapa, motocoasa, unelte agricole, etc). 1 magazie cu 2 incaperi din boltari, acoperis de tabla si 1 anexa pentru lemne acoperita cu tabla. Gospodaria nu dispune de put dar la 20 metri in spatele casei se afla un izvor cu apa potabila. De asemenea zona este recunoscuta pentru panza freatica bogata care se regaseste la mica adancime. Hazna de beton in curte. Gard exterior din scandura de stejar in stare foarte buna. Distanta pana la: Strehaia - 6 km, Drobeta Turnu-Severin - 54 km, Craiova - 64 km. Proprietarii sunt un cuplu de fosti profesori, acum pensionari care s-au dedicat vara de vara in intretinerea gospodariei. Casa si terenul au un potential foarte mare. Zona este linistita, neavand acces direct la strada principala.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.