Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Mehedinti, Barda  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 5 camere Mehedinti, Barda - 25000 EURO Barda, Barda , jud. Mehedinti

Negociabil Casa comuna Malovat, sat Barda +teren Central Localitatea Barda casa +teren aferent in suprafata de 2300 mp. 3 camere, hol (inchis), bucatarie +baie cu apa curenta ,bucatarie de vara, 2 beciuri, atelier mecanic- mobilate si utilate toate, anexe pentru animale (pasari), bazin de acumulare apa. Curte cu pomi fructiferi (meri,peri, pruni, ciresi, visini, caisi, piersici etc.), vita de vie pentru vin, bolta cu struguri de masa, loc pentru gradina, apa curenta in toata curtea si gradina, parcare pentru masina in curte. Drum asfaltat prin in fata curtii, casa este situata central aproape de scoala. Se accepta si schimb cu locuinta(apartament) in Drobeta Turnu Severinsau in alta localitate. Cadastru+Intabulare. Pret negociabil.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Mehedinti, Barda  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Barda - 25000 EURO Barda, Barda , jud. Mehedinti

Localitatea Barda casa +teren aferent in suprafata de 2300 mp. 3 camere, hol (inchis), bucatarie +baie cu apa curenta ,bucatarie de vara, 2 beciuri, atelier mecanic- mobilate si utilate toate, anexe pentru animale (pasari), bazin de acumulare apa. Curte cu pomi fructiferi (meri,peri, pruni, ciresi, visinu,caisi, piersici etc.), vita de vie pentru vin, bolta cu struguri de masa, loc pentru gradina, apa curenta in toata curtea si gradina, parcare pentru masina in curte. Drum asfaltat pana in fata curtii, casa este situata central aproape de scoala. Se accepta si schimb cu apartament in Drobeta Turnu Severin sau in alta localitate. Cadastru+Intabulare.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.