Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Valioara  - 11000 EURO Proprietar 11000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Valioara - 11000 EURO Valioara, Valioara , jud. Hunedoara

Ofer spre vanzare casa la tara in sat Valioara, judetul Hunedoara, aproape de Manastirea Prislop. Casa a fost construita din caramida, in anul 1969 , are o suprafata construita de 70 mp si utila de 53 mp. Este compusa din 2 camere, hol, camara si un beci la nivelul solului, cu geam, ce poate fi transformat in crama sau bucatarie. Terenul aferent este in suprafata de 1584 mp si este imprejmuit cu gard. Pe teren sunt plantati nuci, pruni si meri, cu rod. Casa se afla in centrul satului, are 2 fronturi stradale si exista canalizare si apa trasa pana la poarta. Constructia necesita renovare.

11000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.