Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Hunedoara, Ludestii de Jos  - 84587 EURO Proprietar 84587 €
Vanzare casa Hunedoara, Ludestii de Jos - 84587 EURO Ludestii de Jos, Ludestii de Jos , jud. Hunedoara

Casa de vanzare cu doua corpuri, cu toate utilitatile, centrala pe leme, panou solar, doua gradini(de legume si o livada)

84587 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Hunedoara, Ludestii de Jos  - 14000 EURO Proprietar 14000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Hunedoara, Ludestii de Jos - 14000 EURO Ludestii de Jos, Ludestii de Jos , jud. Hunedoara

Vand apartament cu trei camere; bucatarie,dormitor living,baie,camara si hol,complet renovat si mobilat. baia este noua, moderna,apa in cadere,decantor,tavane rustice din grinzi cu scandura,incalzire centrala pe lemne,boiler apa calda din centrala si la curent, plus o anexa tip garaj. Este situat in zona cu potential turistic ridicat, la 7 km de Sarmizegetusa Regia si la 57 km de Manastirea Prislop. Pt mai multe detalii la tel. dupa ora 18

14000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.