Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare casa si teren in satul Oraseni judetul Harghita Agentie - 0 comision - exclusivitate 6000 €
Vanzare casa si teren in satul Oraseni judetul Harghita Oraseni, Oraseni , jud. Harghita

Agentia Casazela va spre vanzare o casa aflata in satul Oraseni, comuna Martinis, judetul Harghita. Descrierea generala a proprietatii Proprietatea este formata dintr-o casa cu un singur nivel, cu suprafata construita de 80mp. Aceasta este compusa din 2 camere, antreu, bucatarie, camara si 3 pivnite. Imobilul are ca an de edificare 1930, pastrand inca imaginea acelor ani. Este construit din piatra, cu acoperis tip sarpanta din lemn, cu invelitoare din tigla ceramica. Terenul pe care se afla casa masoara 1007 mp, imprejmuit cu gard de lemn, avand o deschidere la drumul principal de 15ml. Amplasare Proprietatea este localizata in intravilanul satului Oraseni, comuna Martinis, in judetul Harghita, avand acces direct la DJ132B. Pret Bunul imobil se vinde la pretul de 9000Euro

6000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(