Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Gorj, Capu Dealului  - 33500 EURO Proprietar 33500 €
Vanzare casa 2 camere Gorj, Capu Dealului - 33500 EURO Capu Dealului, Capu Dealului , jud. Gorj

Casa si teren de vanzare cu anexe,baie/Bucatarie mobilate, aer conditionat si centrala termica pe lemne. Casa se afla in aproprierea raului Gilort. Priveliste frumoasa, admosfera linistita. 2 camere spatioase, living, o baie si bucatarie. O livada cu pruni, vie productiva,teren arabil. Casa se afla la 40 de km de Craiova si 10 de Filiasi. Mai multe detalii in privat. Numar de telefon 727 - arata telefon - .

33500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Gorj, Capu Dealului  - 9536 EURO Proprietar 9536 €
Vanzare casa 2 camere Gorj, Capu Dealului - 9536 EURO Capu Dealului, Capu Dealului , jud. Gorj

Casa batraneasca in centrul satului Capu Dealului, la 10km distanta de Filiasi. Utilitati: curent, fantana in curte, conducta de apa la poarta, drum asfaltat. Suprafata curte 2834 mp, cu vie pe rod (5 ari)

9536 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.