Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Cluj, Bont  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Cluj, Bont - 0 EURO Bont, Bont , jud. Cluj

Vand teren in sat Bont, extravilan, la intrare dinspre Gherla, cu iesire la soseaua Gherla-Sic (DJ 109D). Parcela are CF. (Se poate construi) Suprafata 44 Ari Utilitati: Apa-Gaz-Curent-Canalizare la intrare pe parcela. Informatii la tel. 758 - arata telefon -

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Bont  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Bont - 0 EURO Bont, Bont , jud. Cluj

-Vand teren pe varianta DN1C Gherla (Cluj-Dej) cu suprafata de:17400 mp , deschidere 75m, destinatie statie peco,gpl,hale industriale etc. pret 10 euro/mp -Vand teren in Bont ideal pt cabana.pret 3 euro/mp -Vand teren situat pe DN1C in Bunesti (apropriere restaurant Nova) cu suprafata de 5400 mp langa soseaua principala,front la drum 43m pret.10 euro/mp -Vand teren pe varainta ocolitoare a municipiului Gherla , DN1C, suprafata de 700 mp ,la strada,front de 10 m , intravilan , intabulat Pentru mai multe detalii , telefonic 744 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.