Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Caras Severin, Valea Bistrei  - 31500 EURO Proprietar 31500 €
Vanzare terenuri constructii Caras Severin, Valea Bistrei - 31500 EURO Valea Bistrei, Valea Bistrei , jud. Caras Severin

Terenul este amplasat la iesirea din localitatea Valea Bistrei, la drumul national Caransebes-Hateg, deschiderea la drumul national fiind de 46 mp. Amplasamentul terenului este poate unul dintre cele mai frumoase de pe intreaga vale a Bistrei, in mod deosebit datorita faptului ca prin mijlocul terenului curge riul Bistra, care practic desparte terenul in doua parti. In plus chiar in mijlocul riului, intre cele doua maluri, exista o mica insulita cu copaci extrem de pitoreasca. Terenul are o suprafata de 6300 mp., o forma relativ dreptunghiulara si are pe ambele maluri pante usoare care coboara spre riu. Terenul se afla actualmente in intravilan. Peisajul care se poate admira de pe teren este dominat de crestele muntilor Retezat si Piatra Craiului iar vecinatatile terenului nu sunt obturate sau poluate vizual de alte constructii. Terenul este inconjurat de un gard cu fundatie de beton si traverse de lemn, gard care se incadreaza armonios in peisaj si datorita faptului ca pe conturul terenului au fost pastrati copaci batrani. Au fost deja platite si realizate lucrarile de racordare a terenului la reteaua de energie electrica. Celelalte retele de gaz, apa, telefonie, cablu tv si internet trec pe linga teren. Exista realizata cu autorizatiile necesare si o punte suspendata pietonala care uneste cele doua maluri, dar care in prezent este demontata. Prin amplasamentul sau terenul este ideal pentru realizarea uneia sau mai multor constructii de tip resedinta, casa de vacanta sau hotelier. Se pot lua desigur in calcul si constructii cu caracter industrial sau comercial. Datorita apropierii de granite a zonei se ajunge la Budapesta in cca 4 ore, la Viena in 6 ore, la Belgrad in 3 ore, la Thessaloniki in 8 ore si la Trieste in 9 ore. Odata cu darea in folosinta a intregii autostrazi Bucuresti-Arad care trece prin Lugoj aflat la 35 km. departare se estimeaza ca timpul necesar pentru a ajunge de la Bucuresti in zona va fi scurtat la cca 3-4 ore. Un pret de vinzare estimat drept corect si avantajos al terenului este de 5 euro/mp.

31500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.