Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament  cu 4 camere  decomandat Bucuresti, Udriste  - 157000 EURO Proprietar 157000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Udriste - 157000 EURO Udriste, Bucuresti

Proprietar, vand Aparament la etajul 2 in vila, detine garaj de 21 mp si boxa la mansarda de circa 6 mp. Zona ultra centrala foarte linistita, cu acces usor catre centru Unirii, si in continua dezvoltare. Apartamentul a fost construit cu 3 camere, din care livingul foarte mare a fost separat cu un perete fals care a creat un dormitor de 20 mp si un living de 14 mp, continuat de o logie spatioasa care poate fi transformata intr-un spatiu de relaxare, camera de citit, sau chiar un birou mic. Pentru mai multe detalii si imagini ma puteti contacta via mesagerie sau pentru programare vizionare, via nr de telefon afisat.

157000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.