Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere Berceni piata Straduintei, Cultural Agentie - 0 comision - exclusivitate 51600 €
Apartament cu 2 camere Berceni piata Straduintei, Cultural Alexandru Obregia, Bucuresti

Va prezentam pentru vanzare apartamentul cu 2 camere situat la etajul 10 al blocului edificat in anul 1972, dupa proiect danez, bloc turnat in locul santierului, nu prefabricat(placi), pozitionat retras cca. 20-30m de bulevardul Al. Obregia. Locuinta a fost igienizata acum 2 ani, usa de intrare in apartament a fost schimbata, necesita modernizare, se vinde cum se vede in poze mai putin electrocasnicele si patul din dormitor, se poate goli la cerere. Dpdv tehnic, locuinta nu prezinta urma de infiltratii, apometre instalate, blocul urmeaza sa intre in lucrarile de reabilitare si anvelopare. Pozitionarea apartamentului este opus fata de bulevard, cu priveliste neobstructionata catre Nord-Vest. Zona in care este amplasat imobilul ofera majoritatea punctelor de interes necesare, comerciale sunt vis a vis la 500m, Piata Straduintei, gradinite, scoli, parcuri, locuri de parcare la bulevard, acces facil catre metrou si statiile STB. Pentru mai multe detalii sau informaţii mă puteţi contacta telefonic iar pentru oferte imobiliare similare puteţi accesa site-ul agenţiei roestates.ro; Împreună cu partenerii noştrii, facilitam clienţilor accesarea unui credit necesar achizitiei cât şi serviciile conexe aferente vânzării, cumpărării, închirierii sau administrării unui imobil. Mai multe detalii puteţi găsi accesând secţiunea servicii din site-ul agenţiei.

51600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(