Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament  cu 2 camere  decomandat Arges, Valea Silistii  - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Arges, Valea Silistii - 7000 EURO Valea Silistii, Valea Silistii , jud. Arges

Usi interior si exterior noi , din lemn masiv, instalatie electrica. nouaPretabil spatiu comercial

7000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Arges, Valea Silistii  - 62000 EURO Proprietar 62000 €
Vanzare casa 5 camere Arges, Valea Silistii - 62000 EURO Valea Silistii, Valea Silistii , jud. Arges

VAND CASA IN STARE FOARTE BUNA CONSTRUITA DIN CARAMIDA SI LEMN AFLATA IN SATUL VALEA SILISTII, COMUNA ANINOASA, JUD. ARGES. ESTE SITUATA LA STRADA PRINCIPALA( SOSEA ASFALTATA), AVANT URMATOARELE FACILITATI - APA CURENTA, FANTANA PROPRIE, CABLU TV, CANALIZARE, ACCES LA INTERNET PRIN FIBRA OPTICA, SEMNAL IN TOATE RETELELE DE TELEFONIE MOBILA. CASA ARE URMATOAREA COMPUNERE -2 CORPURI, PRIMUL CORP CU SUPRAFATA DE 210 mp SI AL DOILEA CORP CU SUPRAFATA DE 57 mp. *PRIMUL CORP( 210 mp) ESTE FORMAT DIN 1 TERASA, 5 DORMITOARE, 2 HOLURI, 2 BUCATARII, 1 BAIE, 1 MAGAZIE PENTRU DEPOZITARE ALIMENTE, 2 CAMERE(GRAJD) PENTRU ANIMALE, 1 MAGAZIE PENTRU DEPOZITARE LEGUME. *AL DOILEA CORP(57 mp) ESTE FORMAT DIN 1 BUCATARIE, 1 BAIE, 2 DORMITOARE. GOSPODARIA MAI ARE IN COMPUNERE UN GARAJ PENTRU MASINA, ADAPOST( COTET PENTRU PORCI SI GAINI), LOC ACOPERIT DEPOZITARE LEMNE, DIVERSE; O GRADINITA CU FLORI, O GRADINA CU TEREN ARABIL(DE BUNA CALITATE) CU SUPRAFATA DE 1.800 mp. SE AFLA INTR-O ZONA PITOREASCA DE DEAL SITUATA ASTFEL -LA O DISTANTA DE APROX. 10 KM DE LOC. DOMNESTI UNDE EXISTA UN IMPORTANT TARG SAPTAMANAL. - LA APROX. 20 KM DE ORASUL CAMPULUNG MUSCEL. - LA APROX. 30 KM DE ORASUL CURTEA DE ARGES. - LA APROX. 50 KM DE ORASUL PITESTI. - LA APROX. 10 KM DE MANASTIREA SLANIC. - LA APROX. 2 KM DE MANASTIREA ANINOASA. - LA APROX. 15 KM DE MANASTIREA ROBAIA. - LA APROX. 20 KM DE LOCALITATEA BRADET(SPITAL DE RECUPERARE).

62000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.