Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Popesti-Leordeni - 64900 EURO

64900 €  De vanzare
Vand apartament 2 camere Popesti Leordeni, Va pun la dispozitie un apartament luminos, semi decomandat cu suprafata totala de 43 mp utili, complet mobilat si utilat in Popesti Leordeni foarte aproape de statia de metrou Dimitrie Leonida. Locatie: Drumul Fermei colt cu Popesti Vest Spatii de depozitare Plita Cuptor AC Alizee 2 TV ( 1 smart TV) Masina de spalat Canapea extensibila La parterul blocului se afla magazin alimentar si un centru SPA. Acces rapid catre centru In apropiere sunt diverse hipermarketuri, saloanele de infrumusetare, farmacii, Gradinita si scoala. Pt vizionare puteti suna oricand intre 09.00 -23:00 la 07******02 Comision 0% Direct proprietar . Pret 64900 Euro 2 camere - Popesti-Leordeni , 2 camere - Ilfov

Pe site din 13-03-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 43 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Popesti-Leordeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Popesti-Leordeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Popesti-Leordeni.

Este Vest zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Vest  - 52500 EURO Proprietar 52500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Vest - 52500 EURO Vest, Popesti-Leordeni

Stefan Grigore Apartament 2 camere - suprafata mare - apropiere metrou Direct proprietar, apartament 2 camere decomandat situat in Popesti Leordeni zona str. Amurgului. Este situat la demisol, in suprafata de 59.64 m2 + 14.7 m2 balcon ( curte lumina). Un total de 74.34 metri la cel mai mic pret / m2 din zona! Compartimentare decomandata, camere spatioase, hol forma L, bucatarie separata mobilata, baie mare, aer conditionat, centrala proprie. Curat, ingrijit, locuit de 2 persoane de nou. Apartamentul se va preda cu bucataria mobilata, mobila din camere va fi folosita de noi si nu va ramane. Distanta metrou - este la 4 minute de mers pe jos de statia de metrou Leonida. Apropiere magazine diverse, Shop&go si sala sport in blocurile vecine, zona foarte civilizata, liniste, cheltuieli mici intretinere. Complexul este inchis cu poarta acces auto si pietonala, parculet copii in complex. Iesire atat in Str. Amurgului cat si in str. Drumul Fermei, Este primul bloc dinspre strada Amurgului. Locuri de parcare in interiorul complexului + lot parcare in constructie in spatele blocului. Pret negociabil la fata locului, nu doresc colaborari cu agentii imobiliare.

52500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(