Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Posesti - 158000 EURO

158000 €  De vanzare
De Vanzare casa 5 camere, in Posesti sat Nucsoara de Jos compusa din demisol partial(35m²),parter si mansarda. Imobilul se afla intr-o zona de case nou construite,la strada principala,situata la 200m de locatia "La Castel". Este construita in anul 2010 avand fundatia de beton armat hidroizolata si izolata termic, structura pe cadre de beton, peretii din caramida Porotherm 25 cm, acoperis tabla tip Lindab , tencuita la interior si izolat termic la exterior cu polistiren. Amprenta casei este de 126 mp, suprafata construita 242 mp. Terenul are o suprafata de 750 mp, deschiderea de 28ml. Dotari exterioare: -gard cu fundatie de beton, lemn si porti din fier forjat, plante decorative. -foisor modern 25m² -spatiu depozitare lemne aproape de camera centralei Dotari interioare: centrala pe lemne foarte usor de utilizat si economica. Se vinde partial mobilata si utilata. Utilitati: apa de la retea+fantana proprie,electricitate,fosa septica etc. Pret: 158000 EURO, usor negociabil. Case de vanzare - Nucsoara de Jos , Case de vanzare - Prahova

Pe site din 06-04-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Posesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Posesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Posesti.

Este Posesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Posesti  - 31000 EURO Proprietar 31000 €
Vanzare casa Prahova, Posesti - 31000 EURO Posesti, Posesti , jud. Prahova

Casa de vanzare ,amplasata intr-o zona linistita,strada asfaltata , suprafata 500 mp! 4 camere si doua anexe,beci si alte dependinte ! Sat Nucsoara ,comuna Posesti ! Case de vanzare - Posesti , Case de vanzare - Prahova

31000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(