Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Dambovita, Poiana - 119000 EURO

119000 €  De vanzare
Vila in comuna Poiana, jud. Dambovita la 7 km de Lunguletu. -Constructie realizata in perioada 1997-1998 cu fundatie beton, pereti de caramida (la interior 24cm iar la exterior 38,5 cm + tencuiala + polistiren), cu plansee din beton armat, sarpanta si astereala din lemn, cu invelitoare din table, cu tamplarie exterior din PVC germana kipling + geam termopan, cu tamplarie interioara din lemn executata la Pinum, cu finisaje obisnuite - vopsea lavabila, cu pardoseli din marmura si parchet de lemn de fag, cu instalatie de incalzire (tevi wirsbo + radiatoare din aluminiu). -Pe conturul zidariei portante (la partea superioara) este realizata centura din beton armat - 25 cm (face corp comun cu planseul din beton armat). La colturile peretilor si la intersectia acestora exista samburi din beton armat. -Amprenta la sol a constructiei este de 348mp si este compusa din living 44,8mp, 4 dormitoare (1 x 13,4mp, 2 x 18,1mp, 1 x 24,5mp), holuri locuibile (40,4mp + 56mp), vestibule 7,1mp, bucatarie 38mp, wc serviciu 3mp, baie 15,7mp, camara. -Centrala termica cu boiler + gospodaria de apa (rezervor si hidrofor) sunt amplasate intr-o camera separata. Apa de consum este furnizata de un put propiu de mare adincime, iar apa menajera este colectata in fosa septica. -Suprafata totala a terenului este de 2384mp. -Langa casa exista o anexa din caramida 38mp, acoperita cu table si pivnita, betonata, de circa 12mp. -Curtea este amenajata cu flori, pomi fructiferi, piscina de circa 15 - 16mp si alte anexe. Rog si ofer SERIOZITATE!!!

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 348 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poiana.

Este Poiana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Poiana  - 44500 EURO Proprietar 44500 €
Vanzare casa Dambovita, Poiana - 44500 EURO Poiana, Poiana , jud. Dambovita

Andreea Samoila Casa la tara + teren poiana dambovita De vanzare casa la 45 km de Bucuresti, imbogatita cu pomi fructiferi, visini, nuci, vita de vie, meri, capsuni.Casa este formata din doua corpuri, garaj masina, spatiu pt cresterea pasarilor, spatiu pentru cresterea porcilor, spatiu de depozitare a granelor in cantitati industriale, spatiu de depozitare a lemnelor. Pentru mai multe informatii sunati la

44500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(