Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Buzau, Lacu - 27500 EURO

27500 €  De vanzare
Casa de vanzare la munte pret rezonabil .zona turistica buna Lacul baraj siriu ,access bun in comuna siriu ,casa este situata la strada,are facute inbunatātiri recent. Acoperis nou marca bilka ,cu garantie ! geamuri termopan plus usi duble,parcare in curte cu porti noi recent, anexe in stare perfecta pt o gospodarie, pomi ,meri ,pruni,zarzār- casa este din zidarie parter si etajul din lemn. Apa,si curent disponibile.sunt singurul propietar .mai multe detalii la telefon 0040*******567.Ma gasiti dupa 6 seara .sau lasati mesaj pe OLX si vorbim, doar persoane serioase va rog ! Case de vanzare - Siriu , Case de vanzare - Buzau

Pe site din 22-04-2024
Vizualizari 59
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 450 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Lacu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Lacu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lacu.

Este Lacu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Buzau, Lacu  - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare terenuri constructii Buzau, Lacu - 89000 EURO Lacu, Lacu , jud. Buzau

Persoana fizica vand 30.000 mp de padure la lacul de acumulare de la Siriu, jud Buzau, pozitionata intr-o zona extraordinara, intre DN 10 si lac, cu o deschidere de 192 metri liniari la lac si 225 m la DN10, langa stanca Teherau. Terenul este in extravilanul comunei Siriu, cu vegetatie forestiera (padure), cu carte funciara la zi, perfect pentru o cabana la munte, pensiune sau doar investitie. Terenuri - Siriu , Terenuri - Buzau

89000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(