Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Caras Severin, Resita - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Vand casuta pe deal, situata in imediata apropiere a cartierului Govandari din Resita. Zona este foarte linistita si pitoreasca, un colt de rai la doi pasi de oras. Casuta in suprafata de 63 mp este mobilata si utilata complet. Baie cu cabina de dus, boiler de apa calda pe lemne, masina de spalat haine. Apa din fantana de adancime mare este adusa de o pompa ce functioneaza in regim de hidrofor si este evacuata in fosa septica. Bucatarie complet utilata, cu soba de gatit cu lemne, aragaz, frigider etc. Camera mare, mobilata, cu semineu cu interior captusit care incalzeste casa foarte repede si asigura eficienta la consumul de lemne. Terasa acoperita, cu gratar rustic din beton. Casa dispune de monitorizare video permanenta si alarma antiefractie. Sistem complet de panouri solare cu baterii mari, care asigura necesarul de electricitate. Alaturi de casa este o anexa de 61 mp. Langa casa este amenajat un loc de joaca pentru copii si un bazin din beton de colectare a apei de 6 metrii cubi amenajat ca piscina. Casuta este situata in intravilanul orasului, pe un teren de 4665 mp. Pe teren mai sunt 4 sere solar tip tunel cu sistem automat (pe gaz) de aerisire si udare prin picurare automatizata, sistem automatizat de irigare pe aproape toata suprafata terenului, pomi fructiferi (meri, peri, ciresi, visini, piersici, corcodusi, pruni), nuci, aluni, vita de vie, zmeura, coacaze, mure, etc. Acces auto prin doua rute, iar pe jos, intr-o plimbare, se ajunge in 15 minute din parcul de copii de la Victoria. Cladirile si terenul sunt intabulate si libere de sarcini. Case de vanzare - Resita , Case de vanzare - Caras Severin

Pe site din 25-02-2024
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 63 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Resita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Resita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Resita.

Este Valea Domanului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere Caras Severin, Resita  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Caras Severin, Resita - 350 EURO lunar Valea Domanului, Resita , jud. Caras Severin

Proprietar, inchiriez apartament cu 3 camere la etaj 2 situat intr-un bloc cu 4 etaje, decomandat confort 1, mobilat si utilat, cu centrala proprie, geamuri termopan, 3 camere, 2 bai - una cu cabina de dus si cealalta cu vana, 2 holuri, balcon cu intrare si din bucatarie si din sufragerie, combina frigorifica, masina de spalat, expresor cafea, cuptor microunde, 3 tv led, cablu tv si internet, loc de parcare platit in fata scarii, zona Valea Domanului langa Finante si Lidl. Mai multe detalii la telefon. 3 camere - Resita , 3 camere - Caras Severin

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(