Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Cluj, Cluj-Napoca - 349000 EURO

349000 €  De vanzare
Marian Pers fizica vand duplex in Dambul Rotund Duplex de vanzare situat in Dambul Rotund- Cluj Localizare: strada Sovata - strada cu circuit inchis (trafic extrem de redus). Drum foarte larg, asfaltat+pavaj, trotuar, iluminat public led, loc de joaca amenajat la 40 m de casa. Autobuz la 40 m. Cu masina - 15-20 min pana in centru la orele de varf. Panaroma asupra orasului este unica! Casa este orientata spre Sud! Vedere spre oras din toate camerele! Descriere: Exterior: - suprafata totala casa 140.48 mp - teren/curte 251.5 mp - imprejmuire cu gard de metal si lemn pe fundatie de beton - 4 locuri de parcare - utilitati (electrica, canal+apa, gaz, tv+internet) Interior: - la parter: bucatarie 15 mp cu iesire spre terasa din spatele casei, camera tehnica +debara cu geam, grup sanitar, living de 34 mp - la etaj: 3 dormitoare cca 13-14 mp fiecare, hol lung, doua bai (una cu cada, alta cu dus), doua balcoane. Dormitorul matrimonial are o baie si un dresing. - podul -circa 60 mp - este izolat cu polistiren de 40 cm peste placa de beton, OSB, parchet, pereti rigips. Podul este izolat cu celuloza (izolatie naturala eco). Ofer dosarul cu toate caracteristicile tehnice ale lucrarii. - incalzire prin pardoseala parter si etaj, inclusiv in bai. - centrala termica cu boiler exterior de 150 litri - ambele Vaillant ! - rafturi in debara - bucatarie complet utilata (cuptor, plita electrice, masina de spalat vase, combina frigorifica side by side) - scari si balustrada din lemn masiv - smart TV LG de 165 cm - mobilier lemn masiv - Mobexpert - obiecte sanitare Ideal Standard, vase Wc suspendate cu rezervoare incorporate + baterii chiuvete si coloana dus Hansgrohe - corpuri iluminat Mobexpert - cablaj in fiecare camera pentru sistem alarma - chiuveta bucatarie granit Schock (Germania) - usi interioare Porta Doors - gama de varf - pereti cu vopsea decorativa stucco veneziano Marco Polo - gresie+faianta Spania - cablaj pentru videointerfon si poarta automata. CF, intabulare. Mutare imediata dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare. Cheile se predau in ziua semnarii! Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata teren: 252 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Dambul Rotund zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Rotunda  - 375000 EURO Proprietar 375000 €
Vanzare casa Cluj, Rotunda - 375000 EURO Dambul Rotund, Rotunda , jud. Cluj

Vand casa cu 4 camere in duplex,la 10 min de centru,intr-o zona linistita de case in cartierul Dambul Rotund.Casa are un regim de inaltime P+E+POD si este compartimentata astfel: La parter:Hol+Baie+Bucatarie spatioasa cu Dining+Camera(Poate fi folosita ca living)+Camara La etaj:Hol+Baie+2Dormitoare+2 Nise+Debara Curtea din fata este pavata cu roca vulcanica.Gradina este locul perfect pentru intalniri cu prietenii.Acolo se afla o cabana pentru petreceri de 60mp,cu loc de dormit,un garaj de depozitare si o camara. Casa foarte bine izolata-Cheltuieli mici Suprafata utila:90mp Suprafata teren:625mp Pentru mai multe detalii,nu ezitati sa imi scrieti in privat sau sa sunati la numarul 07******97. Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

375000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Rotunda  - 339000 EURO Proprietar 339000 €
Vanzare casa Cluj, Rotunda - 339000 EURO Dambul Rotund, Rotunda , jud. Cluj

Duplex de vanzare in Dambul Rotund zona Lidl, Constructia beneficiaza de acces asfaltat , curte privata, si este dispusa pe 3 nivele. D+P+E 166 mp suprafata utila. Demisol: garaj , spatiu depozitare Parter : living room, loc de servit masa , bucatarie inchisa, baie ,hol. Etaj: 3 dormitoare , 2 bai , hol , 1 balcon Constructia va fi finalizata in luna iunie-iulie se va preda finisata la exterior si semifinisata la interior , instalatii pe pozitie, tamplarie termopan tripan cu bagheta calda, robinet polar , incalzire prin pardoseala partea + etaj , cablare realizata pentru interfon, AC , camere de securitate. Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

339000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 350000 EURO Proprietar 350000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 350000 EURO Dambul Rotund, Cluj-Napoca , jud. Cluj

sorin P.F.VIND CASA PE STRADA LOMBULUI Casa finisata 2015.lemn izolata cu vata si polistiren de 10 cm.foarte calduroasa.seminee incalzire si boiler apa calda.panouri fotovoltaice pentru curent apa imi tina.fara facturi.independent total.3450 mp teren.gradina legume.livada total 120 pomi.o parte terasat pus pomii mure .zmeura.vita de vie.apa de ploaie captata 3000litri.liniste natura si multa verdeata.la etaj 2 dormitoare.hol .balcon.parter baie bucatarie living.camera technica alaturata caseigaraj.lemnarie.foisor gratar cuptor pizza.ceaun.loc luat masa.plus loc pentru 2 auto acoperit.det.la tel.

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 450000 EURO Proprietar 450000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 450000 EURO Dambul Rotund, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Jiurjiu Sabin Vand casa individuala in Dambul Rotund Casa e cu etaj si are apartament cu 2 camere pe fiecare etaj. Se afla pe strada Popa Stanescu Nr 1 colt cu Coposu , teren de 170 mp , toate utilitatile. Pt mai multe detalii sunati la Nr de tel: sau (

450000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(