Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Iasi, Breazu - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
casa de vanzare situata in zona breazu - iasi, construita din caramida portanta bks25, cu structura de rezistenta din beton armat, avand o suprafata construita de 180 mp si 125 mp utili. constructia este dispusa pe 2 nivele astfel: - parter: hol, living, bucatarie, baie,camera terasa; - etaj: hol, 3 dormitoare cu iesire in balcon. baie. dressing. teren aferent constructiei are suprafata de 500 mp. casa se preda la cheie, racordata la utilitati (apa - apa vital, curent electric, gaz, fosa septica), finisata complet cu gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz, instalatii sanitare, instalatii electrice, usi interioare din mdf, ferestre din pvc cu geam termopan cu 3 randuri de sticla, obiecte sanitare in bai, izolata la exterior cu termosistem eps 70 de 10 cm, alei si loc de parcare betonat. casa se poate personaliza la cererea clientului cumparator in limita bugetului oferit. localizare exacta pe harta. casa se afla in stadiu de executie pentru mai multe detalii pot fi contactat la nr. de tel. o75 - arata telefon - . , incalzire: centrala proprie, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 2, numar bai: 2, suprafata utila: 125, suprafata totala: 500, suprafata construita 180.anul constructiei: 2018 alte caracteristici: Structura rezistenta: caramida Invelitoare acoperis: Tabla Nr. Bucatarii: 1 Nr. Balcoane: 2 Nr. Terase: 1 Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Fosa septica, Curent, Gaz, CATV, TelefonSistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprieAcces internet: Cablu

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 180 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Breazu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Breazu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Breazu.

Este Breazu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Breazu  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Iasi, Breazu - 115000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

Buna ziua, Se vinde casa tip duplex in Breazu la 6 minute de Rond Agronomie. Casa este pe un singur nivel (este un duplex pe orizontala) si este compusa din 3 camere (living si 2 dormitoare), bucatarie, hol, camera tehnica, debara, baie si 2 terase, plus garaj. Casa se vinde utilata si mobilata. Suprafata totala este 118,18 mp, din care parterul este de 94,57 mp si demisolul - garaj de 23,61mp. Suprafata curtii este de 111 mp. Zona este una linistita, la 150 m de Soseaua Copoului, unde este se afla statia pentru mijloacele de transport. Case de vanzare - Breazu , Case de vanzare - Iasi

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Breazu  - 170000 EURO Proprietar 170000 €
Vanzare casa Iasi, Breazu - 170000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

CONSTANTIN GUMA URGENT, Padurea Mirzesti, Breazu, Casa model parter, complet mobilata lux Iasi Iasi

170000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(