Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Maramures, Baita de sub Codru - 125000 EURO

125000 €  De vanzare
Vand casa in Baita de sub Codru Vand casa de locuit in Baita de sub Codru in suprafata de 142 mp, cu acces la drum din doua parti. Casa este compusa din 3 camere, baie cu gresie si faianta, bucatarie recent renovata cu mobila la comanda, hol, beci, terasa acoperita. Este racordata la retea de apa curenta, canal, centrala termica pe lemne atasata de casa, cuptor traditional de copt, doua sobe de teracota, geamuri termopan, parchet. In aceasi curte se gaseste : - O casuta locuibila compusa din sufragerie, baie, bucatarie, camara la etajul unu si garaj cu boxa de depozitare la parter. Geamuri si usi din termopan - Sura cu doua grajduri, bucatarie de vara amenajata cu gresie, faianta, mobila, termopan plus platforma betonata cu fosa septica - Sinalau pentru fan, atasat un saivan pentru oi - Cotete cu 3 boxe cu terasa de vara si iarna - Lemnarie, afumatorie, doua fantani - Gradina de zarzavaturi, pomi fructiferi, vita de vie Langa casa sunt disponibile trei hectare de teren. Pret negociabil 125000 euro Case de vanzare - Baita de sub Codru , Case de vanzare - Maramures

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 71
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 142 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baita de sub Codru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baita de sub Codru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baita de sub Codru.

Este Baita de sub Codru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Baita de sub Codru  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Maramures, Baita de sub Codru - 125000 EURO Baita de sub Codru, Baita de sub Codru , jud. Maramures

Andrei Vand casa in Baita de sub Codru Vand casa de locuit in Baita de sub Codru in suprafata de 142 mp, cu acces la drum din doua parti. Casa este compusa din 3 camere, baie cu gresie si faianta, bucatarie recent renovata cu mobila la comanda, hol, beci, terasa acoperita. Este racordata la retea de apa curenta, canal, centrala termica pe lemne atasata de casa, cuptor traditional de copt, doua sobe de teracota, geamuri termopan, parchet.In aceasi curte se gaseste :- O casuta locuibila compusa din sufragerie, baie, bucatarie, camara la etajul unu si garaj cu boxa de depozitare la parter. Geamuri si usi din termopan- Sura cu doua grajduri, bucatarie de vara amenajata cu gresie, faianta, mobila, termopan plus platforma betonata cu fosa septica- Sinalau pentru fan, atasat un saivan pentru oi- Cotete cu 3 boxe cu terasa de vara si iarna- Lemnarie, afumatorie, doua fantani- Gradina de zarzavaturi, pomi fructiferi, vita de vieLanga casa sunt disponibile trei hectare de teren.Pret negociabil 125000 euro

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(