Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arad, Arad - 140000 EURO

140000 €  De vanzare
Luminita Casa de vanzare in Gai Arad Arad Gai

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 14
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 88 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Arad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Arad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Arad.

Este Gai zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Am identificat oaza ta de liniște și confort pentru întreaga familie! Agentie - 0 comision - exclusivitate 126000 €
Am identificat oaza ta de liniște și confort pentru întreaga familie! Gai, Arad , jud. Arad

Pe o stradă liniștită, întinsă într-o zonă rezidențială fermecătoare, te întâmpină casa perfectă pentru visul tău. Cu trei camere spațioase, incluzând două dormitoare și două băi, o bucătărie și un living generos, casa este un sanctuar al confortului și al intimității. Casa a fost gândită cu atenție pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, unde fiecare colțișor strălucește de lumina naturală. Cu o arhitectură modernă, această bijuterie nouă pe piața imobiliară îți oferă tot ce ai nevoie pentru a transforma fiecare zi într-o poveste de neuitat. Cu o suprafață construită de 100 de metri pătrați, te vei bucura de spațiu suficient pentru a-ți contura propriul colț de rai, iar curtea generoasă de 150 de metri pătrați este perfectă pentru a te bucura de momente de relaxare sau pentru a organiza întâlniri cu cei dragi. Aici, vei găsi liniștea de care ai nevoie pentru a te reconecta cu tine însuți și cu natura înconjurătoare. Pe lângă toate acestea, casa este echipată cu toate utilitățile necesare pentru o viață modernă și oferă libertatea de a-ți amenaja spațiul exact așa cum îți dorești. Iar pentru cei mici, în apropiere se află un spațiu dedicat lor, unde se pot juca în voie și pot crea amintiri frumoase alături de prieteni. Așadar, dacă îți dorești o casă care să fie mai mult decât o simplă locuință, ci un refugiu al sufletului într-un peisaj de poveste, această proprietate este alegerea perfectă pentru tine și familia ta. Oferă-ți șansa de a trăi visul într-o casă plină de lumină, lângă un pârâu șoptitor, unde fiecare zi devine o aventură minunată! Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare contactați-mă la numărul 0761899230, Mihai Molnar

126000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Duplex spațios în cartierul Gai Agentie - 0 comision - exclusivitate 323000 €
Duplex spațios în cartierul Gai Gai, Arad , jud. Arad

Propertylab vă oferă o oportunitate unică de a achiziționa un duplex spațios, cu un design extrem de bine gândit! Proprietatea se desfășoară pe parter și etaj, astfel: - parterul dispune de un living de 33,4 mp, o bucătărie cu cămară alimente, baie, coridor și scară de acces la etaj; - etajul este format din 3 dormitoare, două balcoane, o baie și un coridor cu acces spre podul locuinței - un spațiu generos cu potențial de mansardare. Construcția din 2001, realizată cu materiale premium marca Baumit, evidențiază calitatea, având pereți din bolțari de beton de 40 cm, izolați exterior și structurați cu rășină. Acoperișul din țiglă și panourile fotovoltaice generează energie cu mult peste necesarul obișnuit al unei familii. Fără urme de degradare, fisuri sau infiltrări de umezeală, aaceastă locuință vă oferă liniștea și confortul dorit. Suprafața construită de 415mp și cea utilă de 334mp permit amenajarea ideală a fiecărui spațiu. Curtea este frumos amenajată, cu flori, gard viu, gazon și pavaj. Terenul de 515mp, cu un front stradal de 23m, completează această proprietate de excepție! Pentru a vă oferi libertatea de a vă personaliza noul cămin, celălalt apartament semi-finisat vă așteaptă să îl transformați după propriul gust. Nu ratați șansa de a trăi în stilul pe care îl meritați! Trifu Zaharie - Consultant imobiliar PropertyLab Telefon: 0749 633 554 E-mail: [email protected] CP1932898

323000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(