Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Alba, Alba Iulia - 106000 EURO

106000 €  De vanzare
Casa si magazin de vanzare in Alba Iulia, cartier Ampoi cu vad comercial foarte bun. Case de vanzare - Alba Iulia , Case de vanzare - Alba

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 28
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Alba Iulia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Alba Iulia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alba Iulia.

Este Ampoi 1 zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Alba Iulia  - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare casa Alba, Alba Iulia - 250000 EURO Ampoi 1, Alba Iulia , jud. Alba

Doua locuinte individuale situate in aceeasi curte in Alba Iulia, cartier Ampoi, cu garaj si gradina. Perfecte pentru o familie cu doua generatii , dar si pentru activitati economice ca si birouri, cabinet medical, salon de infrumusetare, etc. Sau o combinatie din cele doua (locuinta cu anexa cu scop economic in spate). Terenul mare si gradina o fac potrivita si pentru alte scopuri cum ar fi gradinita sau club pentru copii. Casa 1 are urmatoarea compartimentare: Parter: living, bucatarie cu zona de servirea mesei, 2 bai, birou, hol si scara de acces catre etaj; Mansarda: 4 dormitoare, dressing, baie, balcon deschis, subsol partial. Casa are parchet din parchet lemn de fag si aer conditionat. Suprafata totala desfasurata a casei este de 316 mp. Casa are incalzire cu centrala pe gaz, racordata la toate utilitatile, renovata partial in anul 2022. Casa dispune si de o terasa acoperita. Casa 2 are urmatoarea compartimentare: Parter: 2 camere, baie si doua scari exterioare cu acces catre etaj; Mansarda: 2 camere de 6 x 6 m, 2 bai si bucatarie. Casele au structura din caramida, construite in anul 2006. Casa 1 este mobilata, dar se poate vinde cu sau fara mobila (sau doar cu o parte din mobila). Casa 2 se vinde nemobilata. In curtea caselor este garaj in suprafata de 22mp cu magazie in spate. Ambele case sunt conectate la gaz, canalizare, apa si curent. Strada de access este asfaltata Suprafata totala a terenului este de 1333 mp: 552 mp arabil si 781 mp teren construit. Deschiderea terenului la starda este de 15 ml. Terenul este imprejmuit cu gard de beton si cu gard de plasa. Curtea este pavata, dispune de gradina, livada cu pruni, meri, caisi, ciresi, gutui, zmeura, vita de vie. In vecinatate se gasesc la o distanta de cate sute de metri: mall, supermarket, fastfood, benzinarie, zona comerciala, banca. Pretul este discutabil. Va stam la dispozitie pentru mai multe poze, detalii sau programarea unei vizionari. La cerere, va putem oferi si un numar de telefon pentru a discuta detalii. Case de vanzare - Alba Iulia , Case de vanzare - Alba

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(