Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Caras Severin, Resita - 92000 EURO

92000 €  De vanzare
Familie, cautam un proprietar nou care sa rezoneze cu apartamentul ultracentral pe care il vindem. Acesta se afla in cel mai minunat punct al Resitei, este extrem de spatios si se bucura mereu de o lumina superba. Este format din doua bai, o bucatarie, doua camari si trei camere mari, perfecte pentru o familie mare sau chiar ca spatiu de birouri. Plus un balcon enorm cu vedere la parc si fantana arteziana pentru pauze de lecturi, seri la un pahar de vin si conversatii frumoase, si pentru una, doua jardiniere cu verdeturi si plante fel de fel, sau un locsor pentru o mascota. Desi noi il iubim si asa cum este, apartamentul necesita renovare, in mod special in living/sufragerie si bai. In dormitor si in living s-a pastrat parchetul acela frumos, original si solid, iar in bucatarie, bai si pe hol este gresie. Cea de-a treia camera a fost renovata complet (parchet, mobila, etc.) si toate incaperile cu ferestre au termopane. Ce nu are? Centrala (desi este pus un boiler in baia mare). Si, avand in vedere ca nu locuim in el, nu a fost racordat la gaz de cand intregul bloc a trecut pe centrale proprii. De asemenea, desi spatiul este locuibil, dorim sa reamintim ca cei care vor cumpara apartamentul isi vor dori mai mult ca sigur o renovare a mai multor incaperi. Vizionari se vor putea face spre jumatatea lunii aprilie. Pana atunci, va stau la dispozitie cu mare drag la numarul din anunt, de preferat la un apel telefonic. Nu trimiteti mail, se pierde printre alte mesaje sau va ajunge in folderul de Spam. • Dorim sa povestim cu oameni seriosi, la fel ca noi. • Agentii imobiliare, nu cautam colaborari! 3 camere - Resita , 3 camere - Caras Severin

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 109 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Resita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Resita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Resita.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Caras Severin, Resita  - 87900 EURO Proprietar 87900 €
Vanzare apartament cu 3 camere Caras Severin, Resita - 87900 EURO Ultracentral, Resita , jud. Caras Severin

Vand apartament decomandat, confort 1 sporit, in Municipiul Resita, Jud. Caras Severin, ULTRACENTRAL (Str. Ion Luca Caragiale), compus din doua dormitoare mari si un living spatios , o bucatarie de 12 mp, , doua bai, doua balcoane dispuse pe toata lungimea apartamentului, ( unul inchis in termopan), accesul in balcoane se face din fiecare camera inclusiv din bucatarie, doua holuri, boxa de 9 mp functionala , inchisa cu usa metalica si intabulata in Cartea funciara , loc de parcare. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, masina de spalat LG cu uscator, masina de spalat vase, cuptor electric, plita gaz incorporata, combina frigorifica, televizor smart. Apartamentul este foarte bine intretinut, mobilat in stil victorian, clasic, mobila lemn masiv, canapea de piele extensibila , fotolii piele recliner electric, un dormitor cu pat matrimonial pe mijloc, un dormitor cu canapea extensibila, birou, mobila de bucatarie de foarte buna calitate cu electrocasnice incorporate. Apartamentul este situat la etajul 4/9, cu doua lifturi si doua apartamente pe nivel. Dotari : usa metalica, termopane, centrala termica noua (in garantie) model Vaillant Eco prin condensare, gresie, faianta, reabilitat termic, interfon, cablu, internet, supraveghere video etc. Pret : 87.900 Euro NEGOCIABIL 3 camere - Resita , 3 camere - Caras Severin

87900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(