Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 117000 EURO

117000 €  De vanzare
De vanzare este un superb apartament de 3 camere, aflat la etajul 8 din Tronsonul A al noului complex Park Residence din Ramnicu Valcea. Imobilul este amplasat pe malul raului Olanesti si in imediata vecintate a parcului Zavoi si a dealului Capela, la doar 3 minute de centrul orasului. Suprafata totala a apartamentului este de 101,3 m2 iar suprafata utila este de 78,89 m2. Suprafata celor doua balcoane este foarte generoasa, 22,41 m2, vedere panoramica atat catre raul Olanesti cat si catre Dealul Capela. Apartamentului i-au fost aduse modificari inca din faza de proiect pentru a fi maximizat spatiul interior: - zona de living a devenit generoasa, cu o bucatarie open space si o zona de dining cu vedere catre raul Olanesti, acces catre terasa cu vedere catre raul Olanesti. - zona holului a fost optimizata astfel incat sa se poata regasii o oglinda mare si un dressing/pantofar - baia principala are acum acces frontal, suprafata i-a fost marita si va putea gazdui un dublu lavoar, toaleta, bideu dar si o cada freestanding. - dressingul a devenit mult mai incapator, putand fi cu usurinta amenajat ca dressing de tip walk in. - dormitorul matrimonial se bucura de o baie en-suite, accesul facandu-se direct din dormitor, baie al carui spatiu a fost maximizat pentru a avea si cabina de dus walk in(standard fiind doar toaleta si lavoar) si acces direct catre terasa cu vedere la dealul Capela. - dormitorul secundar poate fi amenajat atat ca o camera de copil cat si ca un birou, in functie de necesitati, de asemenea beneficiaza de acces catre terasa cu vedere la dealul Capela. Ambelor dormitoarea le-au fost aduse modificari care permit instalarea de aer conditionat, standard nu se regasea aceasta optiune. Apartamentul dispune de centrala proprie si incalzire in pardoseala. Au fost aduse si modificari ale instalatiei electrice: atat in zona de living cat si in dormitorul matrimonial se poate utiliza iluminatul prin sina magnetica, iluminat caracterizat de un desing modern si functional, iar in ambele dormitoare au fost facute modificari pentru a se putea utiliza lampi laterale zonei de odihna. Instalatia sanitara a fost de asemenea modificata atat in bucataria open space, cat si in baia mare pentru a permite folosirea unei cazi freestanding si un dublu lavoar dar si in baia mica pentru creeare zonei de dus. Toate aceste modificari au fost gandite si realizate cu ajutorul unui designer, al carui contact il pot furniza pentru o colaborare care va ajuta la finalizarea acestui proiect, atasez cateva poze ale randarilor. Apartamentul dispune si de un loc de parcare subteran, accesul in complex realizandu-se pe baza de cartela. 3 camere - Ramnicu Valcea , 3 camere - Valcea

Pe site din 11-04-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 79 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ramnicu Valcea.

Este Olanesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Valcea, Ramnicu Valcea  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Ramnicu Valcea - 10000 EURO Olanesti, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Ideal pentru casa de vacanta sau cabana teren in suprafata de 525mp langa padure si apa. Este la aproximativ 10 km de Ramnicu Valcea si 7 km de Baile Olanesti. Terenul este aproape patrat are deschidere de 23ml la strada.Toate utilitatile langa strada, racordarea se face direct din retea. Proprietar in acte, terenul se poate vinde imediat. Mai multe detalii la telefon Terenuri - Zmeuratu , Terenuri - Valcea

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(