Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Timis, Dumbravita - 1450 EURO lunar

1450 €  De inchiriat
Apartamentul este situat in Complexul studentesc pe str Diana nr 3, este dotat cu centrala proprie si cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Pretul inchirierii este de 1450 lei plus garantia. Prefer persoane serioase cu loc de munca stabil, deoarece in relatia cu mine cuvantul cheie este seriozitatea. 1 camera - Dumbravita , 1 camera - Timis

Pe site din 05-05-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 32 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Dumbravita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Dumbravita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumbravita.

Este Aradului Vest zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Timis, Timisoara  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament Timis, Timisoara - 300 EURO lunar Aradului Vest, Timisoara , jud. Timis

Ovidiu Paun inchiriez apartament 2 camere, Calea Aradului De inchiriat apartament 2 camere decomandate, etaj 3 4, zona Calea Aradului (10 min pe jos de Iulius Mall), centrala proprie, aer conditionat, tv cablu, toate utilitatile. Pret 300 EUR negociabil. Pentru detalii sunati va rog la .

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 4 camere Timis, Timisoara  - 480 EURO lunar Proprietar 480 €
Inchiriere apartament cu 4 camere Timis, Timisoara - 480 EURO lunar Aradului Vest, Timisoara , jud. Timis

Proprietar, dau in chirie apartament 4 camere in Aradului Vest, 2 bai, bucatarie mare, 84mp util, renovat recent, mobilat modern si utilat complet cu electrocasnice de calitate, la 950m de Iulius Mall, si cu acces rapid la mijloace de transport (troleibuz 17/18 si Expres1 la 3 minute pe jos, tramvaiul 4 si Expres2 la 6 minute). Dotari: centrala termica, termopane low-e, plase de tantari, balcon inchis, faianta, gresie, parchet de lemn, usi moderne, usa intrare securizata, mobilier cu dresinguri multiple si saltele de calitate, combina frigorifica mare, TV-HD, masina de spalat, aragaz cu gril si timer, hota, cuptor cu microunde, interfon, etc. Pret 480 Euro/luna + garantie 500 Euro. 4 sau mai multe - Timisoara , 4 sau mai multe - Timis

480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(