Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Dolj, Apele Vii - 250 EURO lunar

250 €  De inchiriat
inchiriez garsoniera Calea Bucuresti etaj 2 bloc turn mobilata si utilata pret 250 de euro pe luna plus garantie telefon 07******14 1 camera - Apele Vii , 1 camera - Dolj

Pe site din 18-04-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 27 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Apele Vii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Apele Vii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Apele Vii.

Este Apele Vii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Dolj, Apele Vii  - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Dolj, Apele Vii - 320 EURO lunar Apele Vii, Apele Vii , jud. Dolj

Propun spre inchiriere un apartament modern si proaspat renovat, situat in cartierul Valea Rosie, in imediata apropiere a restaurantului Dacia. Cu o suprafata de 37 de metri patrati, acest apartament ofera un spatiu intim si confortabil, potrivit pentru un cuplu sau o mica familie. Apartamentul dispune de 2 camere semidecomandate, fiind recent renovat si pregatit pentru prima inchiriere. Este dotat cu electrocasnice si mobilier noi , asigurandu-va conditii de locuit moderne si placute. Fiecare detaliu al apartamentului a fost gandit pentru a va asigura un confort optim si o experienta placuta de locuit. Amplasarea in cartierul Valea Rosie va ofera linistea si relaxarea de care aveti nevoie, in timp ce apropierea de restaurantul Dacia va permite acces rapid la diverse facilitati si servicii din zona. Pentru cei care cauta un camin modern si confortabil intr-o locatie convenabila, acest apartament este alegerea perfecta. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, va invitam sa ne contactati. 2 camere - Popoveni , 2 camere - Dolj

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(