Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Vrancea, Anghelesti  - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa Vrancea, Anghelesti - 17000 EURO Anghelesti, Anghelesti , jud. Vrancea

Vand casa batraneasca, mobilata, cu gradina, Sat Anghelesti. Pret negociabil. Pentru mai multe detalii: 769 - arata telefon -

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Vrancea, Anghelesti  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Vrancea, Anghelesti - 0 EURO Anghelesti, Anghelesti , jud. Vrancea

Proprietar, vand padure suprafata 17.000 mp, deschidere 105 metri liniari, curent electric tras pe proprietate, retea de apa potabila la poarta, situat in localitatea Anghelesti, jud. Vrancea, asfalt pana la poara, imprejmuire cu gard, apa curgatoare prin spatele proprietatii(este limita proprietatii), pretabil pentru casa de vacanta, potential turistic pensiune, etc... Toate actele sunt la zi, vanzare imediata(toate costurile aferente contractului de Vanzare-Cumparare cad in sarcina cumparatorului). Se poate si lotiza la cerere, dar pretul de vanzare creste. Tel: 744 - arata telefon - .

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  17 ha Vrancea, Anghelesti  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 17 ha Vrancea, Anghelesti - 0 EURO Anghelesti, Anghelesti , jud. Vrancea

Vand padure suprafata 17.000 mp, deschidere 105 metri liniari, curent electric tras pe proprietate, retea de apa potabila la poarta, situat in localitatea Anghelesti, jud. Vrancea, asfalt pana la poara, imprejmuire cu gard, apa curgatoare prin spatele proprietatii(este limita proprietatii), pretabil pentru casa de vacanta, potential turistic pensiune, etc... Toate actele sunt la zi, vanzare imediata(toate costurile aferente contractului de Vanzare-Cumparare cad in sarcina cumparatorului). Se poate si lotiza la cerere, dar pretul de vanzare creste. Tel: 0744598411.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.