Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  900 mp Olt, Balanesti  - 2550 EURO Proprietar 2550 €
Vanzare terenuri constructii 900 mp Olt, Balanesti - 2550 EURO Balanesti, Balanesti , jud. Olt

Teren intravilan 900 mp Deschidere 14 m Utilitati in zona ; Curent electric , Apa curenta Terenul este situat in satul Balanesti la strada principala pe soseaua DJ 546 Slatina-Draganesti olt la 25 de min de Slatina. Pret usor negociabil.

2550 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Olt, Balanesti  - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare casa 4 camere Olt, Balanesti - 26000 EURO Balanesti, Balanesti , jud. Olt

Casa de vanzare De vanzare casa cu teren in comuna Maruntei sat Balanesti jud Olt in suprafata totala de 2986 mp din care 2005 mp teren arabil,665+315 curte plus constructii. Locuinta este compusa din 4 camere de locuit plus extindere ce contine o baie,beci, un garaj din beton,iar deasupra acestuia mai multe spatii folosite ca zone de recreere in perioadele cu vreme calda ce pot fi transformate in camere de locuit,suprafata fiind foarte generoasa.,iar separat un garaj construit pe un schelet din lemn. CASA NU PREZINTA CRAPATURI FIIND INTRETINUTA FOARTE BINE Locuinta este racordata la reteaua electrica cat si la reteaua de apa. Pentru mai multe informatii apelati nr de telefon: 729 - arata telefon - ; 729 - arata telefon -

26000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.