Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 610 mp Ilfov, Otopeni - 65880 EURO

65880 €  De vanzare
CEA MAI BUNA ALEGERE PENTRU CEI CARE VOR SA ÎȘI CONSTRUIASCĂ SINGURI CASA MULT VISATA ÎN CEA MAI BUNA ZONA DIN JURUL BUCUREȘTIULUI Teren Otopeni ODĂILE face parte din ansamblul rezidențial Daria Residence, suprafață 554m2 +56m2 cota de drum, ultra central strada Tudor Vladimirescu. Acces din strada asfaltata, linia albastra Otopeni din poarta, grădiniță nr. 2 cu program prelungit 7-18 Otopeni 500m. Indicatori urbanistici: POT max 40% CUT=1,4 (P+2+M) înălțime maxima 12m, posibilitate maxima de construcție 220mp construiți 790mp P+2+M60%.POSIBILITATE ACCES DUBLU ȘI DIN STR. CELIBIDACHE ȘI LOCURI DE PARCARE CANAL ÎN CURS DE CASETARE ȘI AMENAJARE STRADA. PROPUNERE 2 dezmembrare 2 loturi 277mp cu posibilitate construcție 100mp cu 2M între construcții BONUS ASISTENTA ÎN PROCURAREA AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUCȚIE PE NUMELE NOULUI PROPRIETAR OFERTA VALABILA PENTRU TERENUL ÎNTREG PANA LA 1 MARTIE CÂND SE VA ÎNCEPE DEZMEMBRAREA ÎN 2 LOTURI Pentru orice informații va stau la dispoziție COMOSION 0%

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 27-04-2024
Vizualizari 92
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 610 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Otopeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Otopeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Otopeni.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Otopeni  - 172000 EURO Proprietar 172000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Otopeni - 172000 EURO Central, Otopeni , jud. Ilfov

Teren de vanzare central, 690 mp. Casa este din caramida nearsa (paianta). Deschidere 15.10 m, toate actele la zi, direct proprietar. Terenuri - Otopeni , Terenuri - Ilfov

172000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(